Digidexo.com

Hvordan å gjøre Range of Motion Øvelser

Hvordan å gjøre Range of Motion Øvelser


Omfanget av bevegelse øvelser er gjort for å holde kroppen fleksibel, spesielt hvis det er et medisinsk problem som begrenser normal trening. Aktiv omfanget av bevegelse øvelser som kan gjøres av pasienten selv; passiv omfanget av bevegelse øvelser er gjort for pasienten ved medhjelperen. Lær hvordan du gjør omfanget av bevegelse øvelser for å holde deg i bevegelse og opphold fleksibel.

Bruksanvisning

•  Begynn med en termisk oppvarming av ledd; enten en beroligende massasje eller bruke mild varme til leddene før begynnelsen øvelser. Begynn ved hodet og jobb deg nedover kroppen; gjøre minst fem repetisjoner for hvert utvalg av bevegelse trening.

Pek haken til brystet når du trener nakken, og vipp hodet bakover. Bevege hodet til venstre og høyre, som om du prøver å se over skuldrene på hver side.

Beveg skuldrene ved å krysse armene foran brystet, og deretter flytte skuldrene bakover ved å visualisere berøre albuene bak ryggen. Hev hver arm over hodet rett opp, deretter flytte armen til motsatt skulder for et bredt spekter av bevegelse. Neste, bøy og utvide hver albue for å øke deres bevegelse.

Gjør sirkelbevegelser med håndleddene i en urviseren og mot urviseren. Flytt håndleddene opp og ned så vel som om å peke på gulvet og taket mens du holder armen i ro. Ikke glem å flytte hver finger felles også.

Løft knærne til punkt ved nesen, og flytt deretter beinet bakover for å bøye hoften som om du prøver å røre foten til bunnen din. Neste, bøy og utvide leggen å gjøre omfanget av bevegelse øvelser for kneet.

Point tærne nedover, så oppover; visualisere prøver å ta stortåen i leggen. Roter anklene i en sirkulær bevegelse, både med og mot urviseren for omfanget av bevegelse øvelser på ankelen. Ikke glem å flytte hver tåledd også.

Hint

  • Ta smertestillende medikamenter, hvis foreskrevet, før du starter noen spekter av bevegelsesøvelser.
  • Gjør spekter av bevegelsesøvelser i et svømmebasseng der det ikke er belastning på leddene.
  • Sjekk tilstanden til huden mens du gjør passive øvelser for din kjære.
  • Alltid konsultere legen din før noen øvelse diett.
  • Tving aldri bevegelser, bruke glatt, lett trykk bare.
  • La legen vite om milde utvalg av bevegelse øvelser forårsake smerte.