Digidexo.com

Naturlig behandling for eggstokkreft

Eggstokkene er to organer som ligger på hver side av en kvinnes bekken. De er omtrent på størrelse med mandler. Eggstokkene produserer østrogen og progesteron. Blant amerikanske kvinners kreftdødsfall, eggstokkreft hevder ca 14.000 liv hvert år. Det er avgjørende å diagnose og behandle kreft i eggstokkene tidlig. Det er best å følge visdom konvensjonell medisin ved behandling av kreft, ved hjelp av kjemoterapi og andre metoder; men det kan også være nyttig å supplere dette regimet med naturlige behandlinger.

Genistein

Genistein er en phytoestrogen, en type kjemikalier som forekommer naturlig i soya. Genistein tilhører isoflavone gruppe av fytoøstrogener. Genistein kan delvis blokkere effekten av overflødig østrogen. Genistein har vist seg å ha hemmende effekter på kreftceller og kan faktisk forsterke effekten av kjemoterapi-preparater. Har ikke blitt etablert en ideell dosering.

Isoflavoner

Andre isoflavoner kan også bidra til å hemme veksten av kreftceller. I tillegg til genistein, daidzein kan også bidra. Daidzein også finnes naturlig i soya produkter. Urten rødkløver er også en isoflavon kilde. Ifølge forskere ved Institutt for Radiation Oncology ved Wayne State University School of Medicine i Detroit, kan isoflavoner hentet fra soya redusere toksisitet på friskt vev forårsaket av stråling behandlinger og hemme signaltransduksjonsveiene at kreftcellene trenger for å reprodusere. Er ikke fastslått terapeutiske doser.

Ingefær

Ingefær har anti-inflammatorisk egenskaper, som hjelper bremse utviklingen av eggstokkreft celler. I University of Michigan Comprehensive Cancer Center laboratorietester i 2006 gjort på kreftceller (ikke på dyr eller mennesker), ingefær ødelagt kreftceller på en sammenlignbar rate til noen kjemoterapi narkotika brukes til å behandle kreft i eggstokkene. Ginger også forhindret kreftceller fra å anskaffe en motstand mot kreft behandlinger. Imidlertid har ingen studier på mennesker ennå ikke blitt gjort til denne effekten.

Polyfenoler

Polyfenoler er antioksidanter. Prøv å drikke to eller flere kopper te hver dag for å oppnå en terapeutisk mengde av polyfenoler. Både grønn og svart te inneholder dem. Forskere ved Karolinska Institutet publisert en studie i Archives of Internal Medicine i 2005 som demonstrerer oppmuntrende bevis til støtte for te drikking å bygge kroppens forsvar mot kreft.

Sopp

Prøv å legge shiitake sopp til kosthold for å hemme kreft i eggstokkene. Du kan også kjøpe kapsler av et utdrag. Selv om det ikke er noen konkluderende studier, og det er ikke støttet av FDA, har bruken av shiitake ekstrakter blitt godkjent i Japan for kreftbehandling. Du kan også prøve reishi sopp og maitake sopp ekstrakter, som begge styrke og stimulere immunforsvaret.

General Nutrition

Prøv å spise en balansert, sunt kosthold med rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Du kan også ta kosttilskudd. Spesielt kan vitaminene C, D og E, selen og lykopen hjelpe.