Digidexo.com

Hvordan håndtere en Sinus Hodepine

Hvis du har smerter bak øynene og ansiktet ditt er øm, så du kan ha en sinus hodepine. Kanskje du hadde en kald, og nå hver gang du beveger hodet smertene blir verre. Årsakene ikke saken; du bare vil smerte å stoppe. Ved å velge en passende sinus hodepine behandling, kan du lage din lomme hodepine et fjernt minne.

Hvordan håndtere en Sinus Hodepine

Pust inn dampen. Noen lomme hodepine er et resultat av tørr luft. Inhaling damp kan gi lindring. Bruk en luftfukter, en fordamper eller helle over en bolle med varmt vann med et håndkle over hodet.

Alternative varme og kalde kompresser på tvers av bihulene. Plasser den varme komprimerer den i tre minutter, og den kalde komprimerer på i 30 sekunder.

Bruk en nasal skyll å fjerne forurensing og støvpartikler som kan være medvirkende til din lomme hodepine. Denne behandling vil redusere størrelsen av sinus membraner, som tillater dem å drenere bedre.

Kjøp en decongestant eller sinus smerte reliever hvis sinus hodepine er forårsaket av en allergi. Disse vil vanligvis inneholde en eller alle av de følgende stoffer: aspirin, paracetamol, ibuprofen eller naproxen.

Besøk en alternativ terapeut for anbefalinger om urtemedisiner som magnolia blomst, mynte, krysantemum og kvann. Noen terapeuter kan også anbefale akupunktur.

Hint

  • Ha litt peppermynte eller grapeseed i luftfukteren eller bolle med varmt vann for å fremskynde decongestion prosessen.