Digidexo.com

Steam botemidler for en Sinus Hodepine

Sinus hodepine er hodepine forårsaket av ulike problemer i sinus hulrom. Disse problemene kan stamme fra en rekke gjerningsmannen, inkludert virus som influensa og kulde, allergier og bakterielle infeksjoner. De resulterende symptomer er smerte og trykket i den fremre del av hodet og i ansiktet. Disse symptomene ofte blir forverret av plutselige endringer i temperatur og bevegelse. Prøv damp botemidler for å redusere alvorlighetsgraden av en sinus hodepine. Damp kan bidra til å løsne slim og lunger, som i sin tur kan bidra med smerte og trykk.

Dusjer

Gå inn på badet og lukke døren slik at du vil beholde så mye damp på badet som mulig. Du kan enten komme inn i dusjen og slå den på så varm som mulig, eller du kan skru på dusjen og bare sitte på badet uten faktisk å bli våt. Sakte puste i den varme, dampende luft. Prøv å bo i bad eller dusj i minst 15 minutter. Du ønsker kanskje å gjøre dette opp til 3 eller 4 ganger om dagen, avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene dine.

Vaporizors

Dampfordampere varme opp vann og frigjøring damp i luften. De fleste vaporizers har også en avdeling der du kan legge til flytende medisiner. Disse medikamentene er blandinger av oljer, som for eksempel peppermynte, eukalyptus og lavendel. Når dampen begynner å stige, oljer blandes inn, og bidrar til å åpne lomme passasjer.

Boiling Water Tent

Kok opp en kjele med vann på komfyren. Fjern gryten og legg den på et bord eller på gulvet. Gjør et telt ved å plassere et håndkle over hodet. Deretter lene seg over potten og hold håndkle over hodet og potten å felle damp som stiger. Du kan også legge til dine egne peppermynte, eukalyptus, lavendel eller Winter oljer til vannet i potten. Vær forsiktig, men siden damp stiger vil være veldig varmt i begynnelsen. Det kan være lurt å la vannet avkjøles i et minutt eller to før inhalasjon av damp.