Digidexo.com

Vitaminer for hyperaktive barn

Det er mange teorier om hva som forårsaker enkel hyperaktivitet hos barn samt mer alvorlige oppmerksomhet lidelser som ADHD (ADD) og oppmerksomhet-Deficit / Hyperactivity Disorder (ADHD). De fleste leger og eksperter er enige om at disse forholdene blir forverret av en kombinasjon av faktorer, inkludert miljømessige og mat sensitiviteter samt lave nivåer av hjernen nevrotransmittere som dopamin. En av årsakene til dopamin-mangel er mangelfull ernæring. The American Academy of Child & Adolescent Psychiatry har rapportert at vitamin og mineral terapi kan hjelpe med hyperaktivitet og relaterte lidelser.

B-vitaminer

Mange av mangel på næringsstoffer kan forårsake svekking av det sentrale nervesystemet funksjon, særlig B-vitaminer, spesielt B6 og B3. B-vitaminer bidra til å oppmuntre syntesen av hjernen kjemikalier som serotonin, dopamin og noradrenalin. Uten tilstrekkelige mengder av disse kjemikaliene, kan hjernen ikke utvikler riktig.

Vitamin C

Vitamin C er et viktig næringsstoff for barn med hyperaktivitet og ADD flere grunner. Som en stor antioksidant, er det viktig for immunforsvaret og for å bidra til å kontrollere miljømessige og matallergier og følsomhet. Dette er en meget viktig mekanisme for barn med hyperaktivitetsforstyrrelser, som synes å vise en supersensitivt system til alt fra tilsetningsstoffer til tøymykner. En annen grunn til å supplere med vitamin c er det faktum at det bidrar i dopamin konvertering til noradrenalin. Dette er en meget viktig mekanisme og er nødvendig for riktig hjernefunksjon.

Iron

En studie i publisert i 2004 Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine viste at jernmangel synes også å være en felles trend hos barn med hyperaktivitet. Det er viktig for både barn og voksne å ha tilstrekkelig jern nivåer. Jern er en viktig komponent av oksygentransport og er viktig for regulering av cellevekst og differensiering. Lavt jern nivå begrense oksygentilførsel til cellene. Dette kan føre til tretthet samt dårlig fokus og mental ytelse.

Sink

Sink er en kofaktor for produksjon av nevrotransmittere, fettsyrer og melatonin. Det påvirker også den legemer produksjon og metabolisme av dopamin og fettsyrer. Sink-hyperaktivitet forbindelse ble først brakt inn i rampelyset i en studie publisert i Journal of Biological Psychiatry i 1994 Selv om forskning er fortsatt pågående, en lovende tyrkisk studie gjennomført i 2009, viste at barn med ADHD hadde positive resultater når de ble behandlet med sink terapi.

Magnesium

Magnesium er også en beroligende mineral som slapper nerver og muskler og hjelper kroppen å takle stress. Enhver type stress vil tømme kroppen av magnesium. Mangel kan føre til irritabilitet, muskelspenninger og søvnproblemer. Magnesium er et annet næringsstoff som vanligvis utarmet hos barn med hyperaktivitet lidelser. Tilskudd av dette mineralet kan i betydelig grad bidra til å roe barnet.