Digidexo.com

Hvorfor gjør Ginger bidra til å eliminere Tension Hodepine?

Spenningshodepine er den vanligste typen hodepine som folk opplever. Ifølge Mayo Clinic, ingen som egentlig vet de nøyaktige årsakene til disse typer hodepine. Mange rapporterer at de føler seg sammentrekkende, som om det er en strikk rundt hodet. Andre rapporterer følelsen av muskelkramper. Det er antatt at ingefær kan bidra til å eliminere spenningshodepine.

Avslappende blodkar

Ifølge mothernature.com, kan ingefær bidra til å eliminere spenningshodepine ved å slappe av blodårene i hodet og avtagende hevelse i hjernen og det også aktiverer naturlige opiater i hjernen som lindrer smerte.

Som en anti-inflammatorisk

Ifølge hurthead.com, ingefær har anti-inflammatoriske egenskaper som er effektive i lettelser hodepine smerte.

Detox

Ingefær bidrar naturligvis til å fjerne toksiner fra blodet. Du kan enten ta det internt eller tegne et bad og legge til et par teposer av ingefær te eller revet ingefær. Den rensing av systemet kan hjelpe deg å eliminere din spenningshodepine.

Gut-Brain Connection

Det er antatt å være en sammenheng mellom fordøyelseskanalen og hjernen. Fordøyelsesbesvær kan føre til hodepine smerte. Ingefær har vært brukt i århundrer for å avlaste flere former for fordøyelsesbesvær, så det kunne hjelpe magen og hodet samtidig.

Hvordan ta det

Ingefær kan tas som et supplement, te, eterisk olje eller krystallisert. Følg alle pakken retninger hvis du velger å bruke den.