Digidexo.com

Hvordan Stage en intervensjon for narkotikamisbruk

Hvordan Stage en intervensjon for narkotikamisbruk


Staging en intervensjon for noen som er avhengige av narkotika er ofte en siste utvei for familien og venner av en narkoman. Å være avhengig av narkotika kan endre en persons personlighet drastisk og ofte fører til fengsel eller død. Ved å sette opp en intervensjon for narkotikaavhengighet, kan du hjelpe en person få livet tilbake i orden.

Hvordan Stage en intervensjon for narkotikamisbruk

•  Sørg for at vedkommende faktisk er i behov av et medikament intervensjon. Se Resources for mer informasjon. Du kan finne ut om vitenskapen bak effektene av narkotika på en persons kropp og lære å legge merke til disse effektene.

Form en gruppe av venner og familie som er villig til å hjelpe iscenesette intervensjonen. Finn personer i nærheten av vedkommende, og ber om at de deltar. Informere folk du finner at intervensjonen må forbli en hemmelighet. Hvis den enkelte blir informert om den forestående inngripen, som kan drastisk redusere effektiviteten.

Kontakt en profesjonell til å hjelpe deg scenen intervensjon ved National Intervention Referral hjemmeside. Fyll ut skjemaet på høyre side og sende inn forespørsel. Du vil bli kontaktet av en representant for nettstedet med ytterligere instruksjoner om hvordan du kan finne profesjonell hjelp i nærheten av deg. Du kan også kontakte Nasjonalt Intervention Referral direkte på (800) 399-3612.

Koordinere en tid og sted som alle i gruppen kan møtes for å iscenesette intervensjonen. Sooner er alltid bedre når det kommer til narkotika intervensjoner fordi narkomane er alltid en tikkende bombe. Under intervensjonen være krevende, men også la vedkommende vite at hovedmålet er å få deres hjelp for sitt problem.

Få rådgivning selv. Hvorvidt personen har sagt seg villig til å gå inn narkotika rehab, trenger familien og venner av narkomane rådgiving seg selv.