Digidexo.com

Hvor lang tid tar Detox Siste?

Å gjøre en livsstilsendring som å slutte å røyke sigaretter eller marihuana, ikke drikker eller bruker illegale rusmidler eller ikke lenger overmedicating med reseptbelagte og over-the-counter narkotika er et stort skritt. Forstå detox prosessen og hvor lang tid det tar å overvinne den verste av detox vil hjelpe deg å være mye mer vellykket. Detox er en vanskelig tid, og det er mange ting å ta hensyn til, men det er en stor belønning å komme gjennom denne fasen av utvinning.

Fakta

DETOX eller avgiftning, oppstår når langvarig bruk av en substans slik som tobakk, metamfetamin og andre stoffer er stoppet. Den kroppen begynner å eliminere substans, og celler og organer begynner å justere. Hvor lang tid det tar å fullføre detox vil avhenge sterkt av hvilken type rusmiddelbruk og hvor lang tid som brukes. Under avgiftningsprosessen kroppen vil gå gjennom abstinenssymptomer. Noen av disse kan forårsake en helserisiko, så søker medisinsk hjelp er sterkt anbefalt.

Time Frame

Detox skjer i etapper og bør være under oppsyn, spesielt hvis du er detoxing fra alkohol som vodka, gin, whisky og kronisk øl misbruk. Beslutningen om å slutte å bruke tobakk, alkohol og narkotika betyr at du bør lage en plan for å lykkes. De første syv dager etter at du slutter å bruke kan være den vanskeligste. Abstinenssymptomer kan omfatte alvorlige cravings; endre atferd som fører til krav kan bidra til å redusere dem. De neste sju dagene blir lettere etter hvert som du lærer å overvinne cravings og kroppen begynner å gro, med en nedgang i shakes og en økning i bevisstheten. Jo større risiko for tilbakefall er i løpet av de første 30 dagene, når ubehag og cravings er den sterkeste. Totalt sett de første 90 dagene etter siste bruk er ansett som en detox periode fordi det tar tid for kroppen å justere.

Betydning

Ulike rusmidler og alkohol kan føre til helseproblemer som skrumplever, nyre og blære infeksjoner og problemer med hukommelse, høre og se ting som ikke er der, blant andre problemer. Valget om å stoppe narkotika-og alkoholmisbruk er en stor livsstilsendring; Foruten fysiske problemer, er det livsproblemer å vurdere. En detox-programmet er utviklet for å hjelpe til med vendt disse spørsmålene, og bør vurderes seriøst. De fleste detox-programmer bestå av tre til syv-dagers bolig leve med tilsyn og henvisninger til medisinske og psykologiske vurderinger. Når detox programmet er ferdig, melde deg inn i en poliklinisk eller bolig program er sterkt anbefalt, samt delta på 12-trinn møter. Med støtte er det lettere å forbli narkotika og alkoholfritt.

Betraktninger

Det tar tid å overvinne avhengighet, enten det er til narkotika, alkoholer, tobakk, gambling, overspising eller andre. Fordi avhengighet blir en livsstil, søker hjelp i å skape en livsstilsendring bør vurderes. De første 7 til 14 dager med detox er vanskelig, både fysisk og mentalt. Selv om du ikke delta på en detox program å finne støtte fra de som har opplevd det du går gjennom vil gjøre det litt lettere å komme gjennom. Å være alene i løpet av detox er ikke en klok beslutning, som faren for å bruke igjen for å lette symptomene er gyldig. Ingen mengde besluttsomhet vil holde deg fra å bli fristet til å bruke igjen, men med noen tilgjengelig som du kan ringe i løpet av detox perioden sjansene er større for at du vil lykkes.

Advarsel

Hver stoffet har sitt eget sett med problemer under detox; for eksempel, alkoholabstinens omfatter vibrering, hallusinasjoner og muligens beslag. Andre helserisiko kan omfatte hjerte, nyre og leverproblemer, noe som gjør det svært viktig å søke medisinsk råd når du planlegger en alkohol detox. Resepter som Oksykodon, morfin og valium krever en veiledet detox fordi uttak kan være livstruende og resultere i lignende helseproblemer.