Digidexo.com

Hvordan finne Næringsinnhold på grønnsaker

Hvordan finne Næringsinnhold på grønnsaker


Den salte duften av grønnkål simmering i suppen, knitre av fersk asparges sautéing i pannen og stikkende lukten av fersk snitt bell, banan og rød paprika frister smaksløkene. Poteter, aubergine, squash og okra gjøre en betydelig stir-fry, men ikke alle grønnsaker er like gunstig. Med dagens matkultur beveger seg mot organisk, frisk, frukt og grønnsaker, veier utdannet forbruker den ernæringsmessige verdien av de varianter av grønnsaker som finnes i mat kooperativer og lokale markeder.

Hvordan finne Næringsinnhold på grønnsaker

En spørre produsere avdeling ved kjøp av grønnsaker for ernæringsmessige informasjon faktaark, som kostholdsinformasjon er ofte tilgjengelig på forespørsel. Markedet kan henvise alle spørsmål til hovedkontoret, på hvilket tidspunkt, ber om en nettside eller et telefonnummer.

Forskning informasjonen inkludert nederst i denne artikkelen for elektroniske ressurser på ernæringsmessige informasjon tilgjengelig for frukt og grønnsaker. Mange 4-H organisasjoner samt Food and Drug Administration tilbyr online-spesifiserte oversikten over de ernæringsmessige verdier av grønnsaker.

Bruk benke ressurser kalori. Kaloriteller informasjon som inneholder vegetabilsk ernæring fakta og daglige kosten informasjon på ett tekst er tilgjengelig gjennom mange kosthold og ernæringseksperter. Biblioteket, lyd eller skrevet bok program, online selger og lokale bokhandel tilbyr omfattende varianter av disse kombinasjon fordøyer å gi forbrukere med forberedelse guider og oppskrifter også.

Hint

  • Fryst, hermetisert og prepackaged grønnsaker gir ernæringsmessig eller kostholdsinformasjon på sine etiketter. Selv om disse elementene kan inneholde tilsetningsstoffer, forblir grunnleggende ernæringsmessige informasjon uendret. Nutritional etiketter kan omfatte vitaminer, mineraler, sukker, protein og karbohydrat-verdier. Pass på å sjekke Food Pyramid, etablert av Food and Drug Administration, for anbefaling om daglig inntak krav.
  • Sørg for å verifisere ressurser når samle ernæringsmessige informasjon på nettet for å sikre at informasjonen er oppdatert og nøyaktig.