Digidexo.com

Hvordan sjekke etter olje i Fast Food

Hvordan sjekke etter olje i Fast Food


Folk blir mer bevisst på hva som er i maten deres. Når det gjelder rask mat, det er en sterk sjanse olje og fett er en del av noe tilberedes. Selv om du kan finne unntak i elementer som salater eller ferske smørbrød, selv disse kan ha en betydelig mengde olje i dressinger, pålegg og tilbehør. For å få en hånd på din helse og bedre vurdere hva som går inn i kroppen din, kan litt rask etterforsker hjelpe deg å finne ut om du vil være forbruker olje.

Hvordan sjekke etter olje i Fast Food

Klem mat element eller trykker den fast med et redskap. Du kan oppleve at oljen vil komme til overflaten. Dette skjer lett med stekt mat eller noe mettet med fett.

Trykk på en papirserviett til matvaren. Papir absorberer olje, fett og fett. Trykke hardt vil trekke ut oljen og gjøre det tydelig synlig på serviett. I noen tilfeller, kan den ha en orange-gul farge som gjør det spesielt merkbar. Dette er et klart tegn på olje.

Be om en ernæringsmessig informasjonsblad fra etableringen. De fleste fast food restauranter er juridisk forpliktet til å gi ernæringsmessige informasjon på forespørsel. Oppføringene vil gi deg eksakte mengder olje og fett.

besøke webområder fra forbrukergrupper som Fast Food Nutrition. De tilbyr gratis ernæringsmessige informasjon på de fleste menyelementer fra ledende fast food-kjeder.