Digidexo.com

Hva er Raw Thyroid?

Skjoldbrusk sykdom er en vanlig sykdom blant amerikanerne, særlig kvinner. Skjoldbrusk lidelser kan redusere eller øke stoffskiftet, noe som påvirker hele kroppen. Selv om konvensjonell medisin er den foretrukne behandling for skjoldbrusk sykdom, er kosttilskudd som rå skjoldbruskkjertelen noen ganger brukt for videre behandling.

Fakta

Rå skjoldbruskkjertelen er et supplement som inneholder ekstrakter fra endokrine kjertler, inkludert de av skjoldbruskkjertelen.

Funksjon

Ifølge mothernature.com, er rå skjoldbrusk et supplement utformet for å lindre symptomene på skjoldbrusk sykdom, som tretthet, rastløshet og en redusert metabolisme.

Ingredienser

Mothernature.com rapporterer at hver kapsel av rå skjoldbruskkjertel inneholder 20 mg av adrenal vev, 300 mg av tare, 10 mg vev hypofyse, thyroid 50 mg av vev, 5 mg av thymus vev og 5 mg av miltvev.

Veibeskrivelse

Ta en kapsel per dag. Mothernature.com anbefaler at du tar rå skjoldbruskkjertelen etter at du spiser et måltid.

Forholdsregler

Se legen din for en skikkelig thyroid sykdom diagnose. Thyroid hormon nivåer og behov varierer fra person; derfor må du gå gjennom riktig testing for å motta den mest hensiktsmessige behandlingen.