Digidexo.com

Natural Healing for Håravfall hos eldre

Hvis du sliter med hår tynning eller tap som du blir eldre, kan du finne noen enkle, hjem rettsmidler nyttig. Selv om hårtap kan være genetisk, kan det også følge en stressende eller smertefull livshendelse. Hårtap kan også være en indikasjon på et annet problem, så det er også viktig å vite når du skal ringe legen din.

Naturlig rettsmidler for Hårtap

Fordi tynt hår er ekstremt skjør, bare shampoo annenhver dag, og bruke en mild shampoo, for eksempel en baby shampoo. Gni hodebunnen forsiktig. Unngå blow-tørking håret ditt, og la det lufttørke når det er mulig. Ikke gni hodebunnen også kraftig med et håndkle. Vent til håret er tørt å style den. Ved hjelp av en kam eller børste på vått hår kan få den til å strekke og bryte.

Hvis du perm eller farge håret ditt, sørg for å følge produsentens anvisninger nøye. Selv om disse prosedyrene ikke nødvendigvis føre til håravfall eller tynning hvis de er gjort på feil måte, kan de føre til at håret brekker.

Vurdere å gjennomføre diett endringer for å redusere ytterligere håravfall. Spis minst to til tre unse porsjoner av kylling, fisk eller andre magre porsjoner protein daglig. Celler, inkludert de cellene som brukes i å lage og vedlikeholde hår, trenger protein for å fungere korrekt. I tillegg opprettholde tilstrekkelig jern nivåer, som jernmangel kan føre til hårtap. Til slutt legger 100 mgs av vitamin B6 til din daglige rutine. Større mengder kan være giftig, skjønt, så sørg for å diskutere alle kosttilskudd med legen din.

Spesielle essensielle oljer kan også bidra til å stoppe håravfall og stimulerer hårvekst. Valerie Ann Worwood, forfatter av "The Complete Book of Eteriske oljer og aromaterapi," antyder lage en blanding av følgende essensielle oljer: tre dråper rosmarin, fire dråper Geranium, fem dråper lavendel, fire dråper Cypress, to dråper kanel og to dråper Juniper. Hver dag, ta en dråpe fra din blanding av oljer, og bland det med en fjerdedel teskje vann. Gni dette inn i hodet ditt hvor du mister mest hår eller skallet. Deretter gni resten inn i resten av hodebunnen. For best resultat, gjør denne behandlingen om natten. Hvis du foretrekker en enklere løsning, kan du også bare legge en dråpe av Rosemary til en kaldtvannskylling på slutten av dusjen. Ikke skyll Rosemary, som det vil bidra til å stimulere hårvekst og gi håret noen skinne også.

Når skal ringe legen din

Selv om hårtap kan være normal som du alder eller umiddelbart etter en alvorlig sykdom eller fysiske plager, er det viktig at kvinner kontakte lege hvis håravfall er også ledsaget av unormal vekst av ansiktshår eller stemmen dypere, da dette kan være en indikasjon på et annet problem . Også, hvis håret ditt er bare tynning, og ikke nødvendigvis fullstendig hårtap, kan legen forskrive en medisin for å passe din situasjon.