Digidexo.com

Slik fjerner en Bee Stinger etter to dager

Vanligvis, du kommer til å ønske å få den stinger ut av huden din så snart som overhodet mulig. Ikke bare gjør det vondt som Dickens, men det er faktisk gift fortsatt i stinger etter bittet har oppstått. Når venstre til fester under huden, kan denne giften faktisk fortsetter å sive inn i kroppen og forverre effekten av stikket. Selvfølgelig, vil alvorlighetsgraden av den enkeltes reaksjon på stikket variere fra person til person, siden ingen to personer virkelig har samme følsomhet for en bie gift. Likevel, er du fortsatt kommer til å ønske å få det ut, og det finnes tilfeller når stinger er igjen i for et par dager for en eller annen grunn. Den mest effektive metoden for å fjerne en stinger etter to eller flere dager vil i utgangspunktet være den samme som når du først fikk amerikanske.

Bruksanvisning

Bruk fingerneglen. Dette er en av de mest praktiske måter å fjerne en stinger fra huden din. Bare trekke en negl over området av stikket. Den svakt trykk og retning av bevegelse skal trekke ut den stinger.

Bruk et plastkort, som et kredittkort, lånekort eller ID-kort. Dette fungerer etter samme prinsipp som en fingernegl. Bare tegne (eller skrape) kanten av kortet langs området av stikket for å trekke ut stinger.

Prøv å bruke en pinsett. Dette skal bare du ikke klarer å fjerne den ved neglen eller plastkort (og hvis det har vært et par dager). Grunnen til at du ønsker å unngå å bruke en pinsett er klemme bevegelse faktisk kan slippe giften fra stinger inn i huden.

Ice området. Etter at du har fjernet stinger fra huden, raskt ice området for å redusere hevelse og nummen smerte du kan ha oppstått.

Rengjør området med varmt såpevann og holde øye med brodd.

Tips og advarsler

  • Når du bruker neglen til å fjerne en stinger, sørg for at hendene og området under neglen er ren. Akkurat som alle andre pause i huden, kan en brodd bli infisert. For å unngå dette, bør du vaske hendene før du forsøker å fjerne en bie stinger.