Digidexo.com

Hva er ørevoks Candles?

Helsekostbutikker og alternative medisinske utøvere rundt om i landet selger øret lys for terapeutisk bruke enn sine fjerne voks og urenheter fra øregangen.

Beskrivelse

Voks-dyppet musselin strimler danne en høy, hul stearinlys med et lite hull i taper for å tillate røykfylt luft inn i øret. (

Spesial Bruk

Noen mener gamle kulturer brukt lysene i rituelle seremonier for å betegne rensing. I dag kan du kjøpe bivoks eller parafin lys parfymert med lavendel, salvie og andre terapeutiske urter og oljer.

Teknikk

Utøveren utfører fremgangsmåten ved å tenne enden av stearinlys og plassere konusen inn i øret. Lyset drypper voks i en bolle med vann eller en papptallerken mens varm luft løsner voks i øregangen.

Oral Tradition

Talsmenn hevder at de helsemessige fordelene ved å bruke øret lys spenner fra forbedret hørsel, lindring av sinus press, helbredelse av infeksjon og selv forbedring av glaukom, selv om ingen medisinske studier har støttet disse påstander.

Forsiktighetsregler

FDA klassifiserer øret lys som et medisinsk apparat som er gjenstand for regulering. I 1998 fant de produktet merking falske og misvisende og utstedte en advarsel om at det utgjør en fare for brannskader og materielle skader øregangen når det brukes i henhold til instruksjonene. Agenter vil anholde kommersielle leveranser av øret lys under sine vanlige inspeksjoner.