Digidexo.com

Slik Cure Twisted Colon

En tvunnet kolon, også kjent som colonic volvulus, er en tilstand hvori blodstrømmen er begrenset, forårsaker kronisk gass og væskeoppsamling når visse deler av tykktarmen blir vridd. En vridd kolon kan føre avføring obstruksjon, forårsaker vev i det berørte området for å dø av. Andre vridd kolon symptomer inkluderer kroniske magesmerter, kvalme, oppkast, og i mer alvorlige tilfeller, kronisk dehydrering.

Slik Cure Twisted Colon

Mange mennesker som lider av en vridd kolon har en kronisk forstoppelse historie eller andre fordøyelses plager som trenger å bli behandlet med en sunn dose av fiber og vann i kostholdet.

Drikk minst åtte glass vann per dag og spise en fiber rik diett for å bidra til å regulere og rense tarmen hos avføring som kan skape hindringer, forårsaker avføring problemer og magesmerter.

Opprett et sunt kosthold. Fiberrik mat, som hele korn og brød, fersk frukt, mørke bladgreen grønnsaker, er lettere for tarmen å fordøye, spesielt hvis det er vridd. Eliminer tøffe kjøtt og bearbeidet mat fordi en vridd kolon ikke kan behandle disse matvarene effektivt.

Få et kolon rensing minst tre ganger i året. Twisted kolon lider kan dra nytte av kolon rensing med en urte kolon cleanser produkt eller butikken kjøpte cleanser fordi bestanddelene flytende avføring, hindre fremtidige kolon blokkeringer og fordøyelsesproblemer.

Få daglig mosjon. Fordelene ved trening på fordøyelsessystemet er nyttig for å redusere vridd kolon symptomer. Daglig mosjon, inkludert hjerte fitness, kan stimulere blodsirkulasjonen i mage ved lindrende gastrointestinale problemer og kroniske smerter forbundet med en vridd kolon.

Tenk kirurgisk behandlingstilbud hvis vridd kolon er alvorlig. Mange pasienter med vridd kolon gjennomgå en koloskopi, en prosedyre som bruker et rør for å gå inn enten nesen av magen eller anus, i arbeidet med å lindre abdominal oppblåsthet og kronisk oppkast. Akutte kirurgiske alternativer vil bli vurdert på vegne av en fordøyelses spesialist for å fastslå om en pasient kan trenge andre medisinske behandlinger for en vridd kolon eller for eventuelle underliggende problemer med fordøyelsen.