Digidexo.com

Acid Magen Hjem Utbedring

Overskytende magesyre er en altfor velkjent form for ubehag. Sliping smerter i magen som betyr denne sykdommen normalt skylden på krydret og syrlig mat, for eksempel krydret tomatsaus, sitrusfrukter, og stekt mat. Mens du spiser disse matvarene kan definitivt føre til overmål magesyre, det er andre årsaker knyttet til kosthold som ikke nødvendigvis er knyttet til hva du spiser, så mye som når du spiser og hvor mye. Noen rettsmidler, da vil koste deg ingenting og vil kreve noe, annet enn noen små endringer i livsstil.

Herbal rettsmidler

Over the counter antacida er en flott ting å ha på hånden, men hva hvis du opplever magesyre og ikke har antacids på hånden? Legge til en teskje av eple cider eddik til et halvt glass vann og drikker det ned mens du nyter middag bare kan gjøre utslaget. En annen drikke middel innebærer å gjøre en te av like mengder stjerneanis og plantevernmiddel-free lavendel blader, som begge arbeidet med å redusere syrenivået i magen. Hell to kopper kokende vann over stjerneanis og lavendel, bratt for fem minutter, sil og tilsett honning.

Ingefær har lenge vært brukt til å lindre kvalme, men det er også utmerket til avtagende magesyre. Ingefær ekstrakt kapsler kan kjøpes over-the-counter på helsekostbutikker og i de naturlige deler av store supermarkeder, men blande litt strimlet ingefær rot med kokende vann og honning vil også gjøre susen.

Fennikel frø er også en tonic for magesyre. Den aktive lettelse agent i fennikel er en phytochemical kjent som Anethole, som avlaster fordøyelseskanalen spasmer. Fennikel frø kan tygges etter en krydret eller surt måltid for å forhindre syren fra å forårsake ubehag i første omgang. Mange indiske restauranter tilbyr fennikelfrø til beskyttere før de forlater.
.

Stress Management

Magesyre kan produseres og akkumulert ikke bare som et resultat av kostholdet ditt, men den følelsesmessige tilstanden din i når du spiser. Å spise et måltid i en oppjaget, spent mote er en flott måte å bringe på reflux, så hvis du er ute etter å unngå ubehag, slappe av. Du gjør ikke fordøyelsessystemet noen tjenester hvis du spiser med TV på, musikk blaring, komme inn argumenter med familie eller kjære, gå over forfalte regninger osv Mealtime bør være nettopp det - mealtime - med så få avbrudd og så lite spenning som mulig. Hvis du trenger å ta telefonen av kroken under måltider. Ta deg god tid å spise, gi deg selv god tid til å tygge maten og fordøye det skikkelig i et rolig og rolig miljø.

Størrelse og timing av måltider

Vi har blitt fortalt fra en ung alder at en av hjørnesteinene i et sunt kosthold er å spise tre måltider om dagen - men er det sant? Beite - spise seks mellomstore og mindre størrelse måltider og / eller snacks i løpet av dagen - kan faktisk være en sunnere måte å spise. Å spise på denne måten er mye mindre taxing på fordøyelsessystemet, men det krever også mindre mage syre produksjon for fordøyelses formål.

Angå timing, er det lurt å huske på å ikke spise for tre timer før sengetid. Liggende i en horisontal stilling mindre enn tre timer etter et måltid kan føre til magesyre nød, så med mindre du går til sengs om 3 AM, unngå nattmat.