Digidexo.com

Hjem Løsning for Autoimmune Colon sykdom

Inflammatorisk tarmsykdom, eller IBD inkluderer autoimmune sykdommer i tykktarmen som ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Cøliaki er en autoimmun lidelse som først og fremst påvirker tynntarmen, men nyere bevis har avdekket linker til kolon lidelser. Hjem rettsmidler for disse forholdene består av kosttilskudd og livsstil endringer så vel som naturlige anti-inflammatoriske behandlinger som kan forlenge perioder med remisjon av symptomer som diaré, magesmerter, blodig avføring, feber og vekttap.

Ernæringsmessige tiltak

Dårlig opptak av næringsstoffer og det faktum at mange pasienter er redd for å spise på grunn av den påfølgende smerten de opplever kan føre til vekttap og underernæring av de med autoimmune kolon lidelser. Vanligvis resulterer sult i arbeidstiden i overspising på kvelden og våkner i løpet av natten med alvorlige symptomer. En bedre strategi er å spise små måltider gjennom dagen, og ingenting innen to til tre timer med sengetid.

Hva er spist er like viktig som når den er spist. Noen kolitt lider hevder å ha kurert tilstanden ved å følge en streng rå vegansk kosthold. Unngå alle tilberedt mat, inkludert korn, kjøtt og meieriprodukter i favør av frisk frukt, grønnsaker, nøtter og frø har hatt bemerkelsesverdige helbredende effekter. Den rå mat diett krever engasjement og får hjelp av støtte fra andre rå fooders samt utstyr som juicers, blandemaskiner, kjøkkenmaskiner og dehydrators.

Andre har hatt lignende resultater fra en glutenfri / kasein fri diett. Gluten finnes i hvete, bygg og rug. Det er en del av mange bearbeidet mat, oppført som mononatriumglutamat (MSG), naturlige smaker, byggmalt, maltodextrose, mat stivelse, og udestillerte korn eddik. Kasein er protein fra kumelk og er også en ingrediens i mange matvarer. Åpen gluten og kasein-holdige produkter er brød og pasta, melk, ost, iskrem og smør, men det er viktig å eliminere alle kilder. Gluten forurensning kan skje på felles utstyr. Selv en liten mengde kan forårsake en inflammatorisk (autoimmun) respons i de som er følsomme, så bruker bare ubehandlet mat laget hjemme på eget utstyr er den beste måten å unngå problemer. Quinoa og brun ris er god erstatning korn. Ris og mandel melk kan erstatte kumelk. Unngå hydrogenert olje.

Kosttilskudd

Clostridium difficile, eller C. difficile, er en bakterie stadig mer superbug status for sin opportunistiske overvekst i tykktarmen som følge av antibiotikabruk. Colon betennelse forårsaket av C. difficile kan være alvorlige, selv livstruende, og kan sameksistere med autoimmune kolon lidelser. Candida, eller gjær, kan også spre seg i tykktarmen når kolonier av "vennlige" bakterier er lave. Fermentert mat som inneholder aktive kulturer er som regel ikke nok til å gjenopprette balansen når sykdomstilstander eksisterer. En høy potens supplement (minst 1 milliard organismer per porsjon) kombinasjon som inneholder acidophilus, bakterier bifidus og Lactobacillus bør tas tre ganger om dagen på tom mage (for å minimere ødeleggelser av magesyre) i 10 dager for å gjenopprette kolon helse.

Aloe vera juice myker avføring og lindrer fordøyelseskanalen. Den vanlige dosen er 1/2 kopp tre ganger om dagen. Glatte alm bark te har liknende effekter uten den bitre smaken av aloe vera.

Glutamin, en aminosyre som forbedrer absorbsjon i tarmene, fungerer bedre dersom det tas med vitamin C og vitamin B6, og er mest effektiv ved doser på minst 500 mg to ganger om dagen på tom mage. Glutamin støtter også helbredelse av tarmtottene som kan bli skadet av cøliaki.

Enterisk-belagte peppermynteolje har vært økende anerkjennelse som et anti-inflammatorisk og anti-spastisk som viser lovende i behandling av smerte assosiert med inflammatoriske tarmsykdommer. Noen leger anbefaler en prøveversjon av en eller to kapsler etter måltider til sine pasienter.