Digidexo.com

Hvordan lage en Moxa Stick

Hvordan lage en Moxa Stick


Brukes i kunsten moxibustion, moxa pinner er ruller av tørkede urter utformet for å bli brent over forskjellige akupressurpunkter på menneskekroppen. Moxibustion er en del av den tradisjonelle kinesiske systemet for medisin og er eldre enn akupunktur, som er praksisen med å bruke nåler for å stimulere akupunkturpunkter. Selv moxa pinner kan gjøres fra et bredt utvalg av urter, er den mest brukte ingrediensen burot, en ullen og aromatisk urt som vokser rundt om i verden, og er relativt praktisk å få i urtebutikker.

Bruksanvisning

Fjern burot fra sin stengler. Burot har en særegen kvalitet som ligner på bomull eller ull, og bladene holde seg til stammer av anlegget. Du må skille bladet fra stammen før man kaster Moxi pinner. Rull urten mellom tommel og pekefinger og la den løse urt samle på et ark papir eller platen under.

•  Legg ut et ark av morbær bark eller en stor sigarettpapir. Mulberry bark kan kjøpes på kinesiske urter butikker og nettbutikker som spesialiserer seg på forsyninger for akupunktører og utøvere av tradisjonell kinesisk medisin. Store rullepapir for håndrullede sigaretter er tilgjengelig på røyk butikker og gjennom et bredt spekter av nettbaserte forhandlere.

Plasser den løse urt i midten av morbær bark ark eller stor rullende papir. Det bør være omtrent en en-tommers tykt av en tomme høy-linje av løs urt ned på midten av den rullende medium. Rull urt frem og tilbake mellom fingrene til å pakke det tett før du kaster opp urten inn i et stramt pinne. Lick gummy tetningsmasse kanten av morbær bark eller sigarett rullende papir for å forsegle det når du har det rullet opp veldig tett og solid.

Brenn moxa kjepp på en acupoint eller langs en ​​meridian (energi) linje på menneskekroppen. Hold pinnen omtrent en tomme vekk fra det punktet at du ønsker å stimulere. Varmen fra den brennende moxa stick bringer blodstrømmen til punkt og urter - burot og morbær - hver stimulere poenget med sine egne medisinske krefter.