Digidexo.com

Hvordan bruke Tinospora cordifolia for Hay Fever

Høysnue er en allergisk reaksjon på innendørs og utendørs allergener og har en rekke symptomer som ligner på en kald. Også kjent som allergisk rhinitt, høysnue kan vises eller forverres under visse tider av året som svar på pollen. Høysnue kan også være året rundt, hvis allergenet er, for eksempel, kjæledyr dander, muggsopp eller støvmidd. Når du blir utsatt for allergenet, ifølge Mayo Clinic, kan dine symptomer inkluderer nysing, hoste, rennende nese og rennende øyne. Noen mennesker har funnet lindring fra Tinospora cordifolia, en klatring busk av Menispermaceae familien innfødt til India, Sri Lanka og Burma.

Ayurvedisk medisin, tradisjonell medisin i India, bruker stammen, rot og blader av Tinospora cordifolia å kurere en rekke aliments. Disse inkluderer leversykdom, urolig mage, revmatoid artritt, diabetes, kreft, høyt kolesterol, gonoré og syfilis. Tinospora cordifolia brukes også til å styrke immunforsvaret. Ifølge University of Pittsburgh Medical Center, vestlig medisin sier at Tinospora cordifolia kan være effektive for behandling av høysnue. Ytterligere forskning og testing er nødvendig for andre forhold.

Tinospora cordifolia er også kjent som T. cordifolia, guduchi, amrita, Gilo og hjerte-leaved moonseed.

Bruksanvisning

Konsultasjon og Dosering

•  Det er alltid best å se din lege for å få en riktig diagnose og for å diskutere alternative medisiner før du tar dem. Mange urter og kosttilskudd er gunstig og kan være potent, men USA Food and Drug Administration har ikke vurdert dem for deres effektivitet eller interaksjoner med andre urter, legemidler eller matvarer. Så la din lege vet alle medisinene du tar for å sørge for at det ikke er uheldige interaksjoner eller bivirkninger. Hvis du er interessert i ayurvedisk medisin, kan det være lurt å konsultere en ayurvedisk lege også.

Ifølge University of Pittsburgh Medical Center, bruker 300 mg av en vandig ekstrakt av Tinospora cordifolia tre ganger om dagen i 8 uker.

Snakk med legen din hvis du trenger å forlenge behandling.

Tips og advarsler

  • Den "Natural Medicines: Omfattende database" bemerker at Tinospora cordifolia kan samhandle med medisiner som senker blodsukkeret (av diabetes medikamenter) eller redusere immunforsvaret (immunosuppresssants).
  • Avstå fra å ta Tinospora cordifolia hvis du er gravid eller ammende.
  • Ikke ta Tinospora cordifolia to uker før en operasjon.