Digidexo.com

Hvordan sette opp en Youth Healthy Eating Program

Hvordan sette opp en Youth Healthy Eating Program


Barndom ernæring og dens kobling til sykdommen har blitt et stort område av bekymring over de siste 20 årene. Nye tiltak for å forbedre skolelunsjer for eksempel nettstedet en sammenheng mellom dårlig spising og fedme, blant andre problemer. Programmer på statlig og lokalt nivå spiller en viktig rolle i å hjelpe unge mennesker gjør kloke spise valg. Enten du er en del av en eksisterende samfunnet organisasjon eller ønsker å lære selvstendig, og tilbyr et sterkt program kan ha en varig positiv effekt på lokal ungdom og deres familier.

Hvordan sette opp en Youth Healthy Eating Program

•  Samle informasjon om samfunnet du ønsker å tjene fra byens offentlige kontorer eller websiden. Finn ut hva som er de konkrete behovene til området ungdom og deres foreldre. Bli kjent med lokale mat shoppingmuligheter. Omfang ut alle eksisterende programmer som allerede finnes i ditt område.

Bestem deg for et fokus for programmet. Få emnet ideer og utskrivbare regneark fra regjeringens nettsider som USDA og nutrition.gov. For yngre barn, inkludere foreldre i aktiviteter. Innlemme reelle ferdigheter som grunnleggende matlaging teknikker og planlegger en balansert ukentlig meny. Organisere en ekskursjon til en matbutikk, for en mulighet til å demonstrere hvordan du bruker kuponger og ta nytte av salg kan spare penger.

Velg en ren, komfortabel møtested for å holde økter hvis du arbeider på egen hånd. Nærmer sykehus, klinikker og matbutikker med planen for ledende workshops og klasser. Sørg for at det er tilstrekkelig plass på kjøkkenbenken og utstyr for noen matlaging, samt parkering i nærheten av bygningen.

Utvikle et realistisk budsjett, tar forsyninger, materiell og eventuelle leie avgifter i betraktning. Forskning tilgjengelig bevilge penger. Grants.gov lister føderale byråer som Food and Drug Administration og National Institutes of Health som tilbyr finansiering. Sjekk inn samfunnet stiftelser som gir penger for lokale helse og velvære initiativer. Store bedrifter, som General Mills og Walmart, har også tildelt støtte til ungdomsernæringsrelaterte programmer.

Lag salgsfremmende flygeblad til å legge rundt området. Kunn programmet gjennom online nettsteder og e-post. Besøk lokale skoler for å gjøre elever, lærere og administratorer klar. Vert for en hendelse, som en næring rettferdig eller en sunn snack fest, for å bringe oppmerksomhet til programmet. Vurdere samarbeid med lokale organisasjoner, som byens restauranter, lokale gårder eller medisinske og helseforetakene, for å øke synligheten og interessen.

Hint

  • Prøv å sikre nok bevilge penger til å gi gratis adgang for studenter som har økonomiske problemer.
  • Del ut take-home ressurser, som oppskrifter, utvalg menyer og kalori tellere, for deltakerne. Ta deg tid til å forklare hvordan du bruker dem effektivt.
  • Hold en klasseliste og følge opp med elevene og deres familier under og etter sin tid i klassene.