Digidexo.com

Tegn og symptomer på Whey Allergi

Tegn og symptomer på Whey Allergi


Ifølge Teens Health fra Nemours, er whey vassen komponent av melk. Myse er et av to proteiner som utgjør melk, og melk er omtrent 20 prosent myse. Det er mulig for en person å bli allergisk mot whey i meieriprodukter. Det er flere tegn og symptomer på en whey allergi.

Gastrointestinale problemer

Ifølge Omsorg Medisinsk og rehabiliterende tjenester, kan en whey allergi manifestere seg gjennom fordøyelsesproblemer. En person som er allergisk mot whey kan oppleve symptomer som spenner fra gass og oppblåsthet til kvalme, diaré, oppkast og magekramper.

Hudproblemer

Et myse allergi kan dramatisk påvirke tilstanden og utseendet av huden. Omsorg Medisinsk og rehabiliterende tjenester sier en person med en whey allergi kan utvikle et kløende utslett eller elveblest. Han kan synes å ha sorte øyne forårsaket av mørke ringer under øynene. Han kan også oppleve hevelse i ansikts-områder, inkludert munn, tunge og svelg.

Luftveisproblemer

En whey allergi kan noen ganger føre til alvorlige pusteproblemer. En person som er allergisk mot whey kan oppleve tett nese og rennende nese og øyne. Hun kan også legge merke til øynene blir kløende. Hvesing og kortpustethet kan være forårsaket av en whey allergi. I de verste tilfellene en person med en whey allergi kan gå inn i anafylaktisk sjokk og slutter å puste helt.