Digidexo.com

Slik gjenoppretter Gum Helse

Slik gjenoppretter Gum Helse


Generelle helse og velvære er en prioritet for de fleste av oss. Mangel på oppmerksomhet til tannkjøttet noen ganger resulterer i tannkjøttsykdom, som ikke er uvanlig i en alder av 13. Tannkjøttsykdom er en alvorlig tilstand som kan føre til tannråte, og noen ganger tap av tenner. Det kan også være en svært smertefull tilstand. Hvis tannkjøttet er ikke i god form, kan det treffes tiltak for å bidra til å gjenopprette tannkjøtt helse og redusere risikoen for tannkjøttsykdom.

Bruksanvisning

Brush og floss to ganger om dagen, og etter hvert måltid for å bidra til å gjenopprette tannkjøttet. Bruk en naturlig tannkrem som ikke vil irritere tannkjøttet.

Massere tannkjøttet daglig bruker en tonic olje som inneholder oljer av eucalyptus, vintergrønne og peppermynte. Sette olje på en ren finger og bruke trange, sirkulære bevegelser å massere tannkjøttet.

Utfør en blod-flow trening to ganger om dagen for å hjelpe gjenopprette tannkjøttet. Denne øvelsen består av biting ned forsiktig til tennene møtes ca 30 ganger for å stimulere blodsirkulasjonen.

Gurgle med en naturlig munnvann etter børsting. Velg et munnvann som vil drepe bakterier, men er laget med naturlige ingredienser, i stedet for kjemikalier.

Endre ditt kosthold. Å gjenopprette tannkjøttet, spiser økologisk mat og en diett rik på frukt, grønnsaker og helkorn. Innlemme linfrø i kostholdet ditt for omega-3 fettsyrer; grønn te for å rense munnhulen; og vitamin C og Koenzym Q10 kosttilskudd. Unngå sukker og sure matvarer og slutte å røyke så snart som mulig.