Digidexo.com

Slik unngår Eksem Utbrudd med proaktive Therapy

Eksem er en hud lidelse som oppstår når huden blir betent. Tilfeller variere fra mild til alvorlig og resultere i hud som er tørr, kløende og varmt. Ekstreme tilfeller innebære blemmer, gråt og blødning. Selv om det ikke smittsomt, det er skjemmende og svært ubehagelig.

Bruksanvisning

•  Forstå eksem. Eksem er en frustrerende tilstand som returnerer ofte, forårsaker ubehag, hindrer daglige aktiviteter, og reduserer livskvaliteten for dem som lider av det.

Den typiske løpet av handlingen i lettelser symptomene på eksem kan bli kategorisert som "reaktive", som betyr at når symptomene presenterer seg selv, pasienter reagerer ved å behandle de synlige sår med betennelsesdempende krem.

Tenk proaktiv. Siden eksem er en tilbakevendende tilstand, er det fornuftig at en proaktiv løpet av handlingen ville gi maksimal lettelse. En proaktiv behandling betyr ganske enkelt å holde huden fri for omfattende utbrudd gjennom forsiktig daglig omsorg.

Proaktiv terapi er en langsiktig behandling som involverer et kortikosteroid salve. Intens behandling må gis inntil huden klarner opp. Takrolimus, et medikament som brukes i andre land enn USA, kan trygt brukes to ganger i uken for å redusere forverringer.

Hvis medisinering er ikke de måten du ønsker å holde huden din eksem fri, det er naturlige måter å forebygge kviser. Den fremste årsaken til en pause ut er eksem selv, men grunnen til at det sprer seg ofte såpe og vann. Disse irritere huden. Når eksemet starter med den minste av flare ups, slutte å bruke vann på huden (hele kroppen) i minst en uke. Dette vil hjelpe deg å få kontroll over den betente huden og forhindre spredning.

Ifølge resultatene av en studie utført av leger i München Tyskland, proaktiv behandling med takrolimus forebygger og reduserer forekomsten av eksem.