Digidexo.com

Body building dietter

Som alle kroppsbyggere og idrettsutøvere vet, den dagen slutter ikke ved utgangen av treningen. For å øke muskelmasse, må den enkelte mate kroppen riktig næringsstoffer for vekst. Men for de som ikke allerede er gjennomsyret av lore av bodybuilding og fitness sirkler, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne. For de som er tapt og i behov av et riktig kosthold for bodybuilding formål, har vi bare ting.

Start med de 7 Habits

The crux av hver diett plan bør være et fokus på god helse. Det er ingen vits i å trene, trene hardt og regelmessig, bare for å undergrave vår egen levetid på grunn av dårlig ernæringsmessig vaner. Det er derfor en solid bodybuilding diett dreier alltid rundt de 7 Habits av kanadiske ernæringsfysiolog Dr. John Berardi. Berardi forkynner at ved å følge disse reglene, vil individer bli sunnere, hoppe starte sin metabolisme og turbolade sine muskuløse gevinster.

For kroppsbyggere som ønsker å følge de 7 Habits, bør du vurdere følgende:

Spis hver to til tre timer for totalt fem til åtte måltider om dagen. Kroppsbyggere bør falle nær den høye enden av dette spekteret, som deres organer trenger et overskudd av kalorier for å sikre vekstpotensial.

Konsumere magre proteiner til hvert måltid - kjøtt, egg, fisk og kylling. Kroppsbyggere bør bestrebe seg på å innta minst ett gram protein per kilo kroppsvekt hver dag. Det betyr at en 150-kilos kroppsbygger ville trenge 150 gram protein hver dag, delt likt blant sine måltider.

Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid. Dette vil sikre at du får tilstrekkelig ernæring for å holde trening sterk i gym.

Sørg for at de fleste av karbohydrater kommer fra frukt og grønnsaker. For kroppsbyggere, de kan fravike denne regelen trygt på måltider rett før og etter sine treningsøkter. Selv om de kan ha alternative carb kilder på disse tider, bør de holde ting så ren som mulig: Hold deg til havre, ris, søtpoteter og andre "naturlige" carb kilder.

Konsumere minst 25 prosent av dine daglige kalorier fra fett. Eksempler inkluderer animalsk fett, oljer (fisk, lin og oliven), avokado og kokosnøtter.

Drikk kun null-kalori drikker.

Spis bare solide måltider - ingen flytende ernæring. Kroppsbyggere kan også avvike her for å ha flytende måltider (et protein shake) umiddelbart etter trening.

Kroppsbyggere bør holde en mat logg mens du er på denne dietten, sporing (i det minste) totale kalorier og protein inntak. De bør skyte etter en 1-til 2-pund vektøkning hver uke. Hvis de ikke er å få på timeplanen, øke daglige kalorier ved et beskjedent beløp, for eksempel 200, og deretter revurdere etter to uker på høyere total.

Carb Cutoffs

En annen, enklere, plan for kroppsbyggere dreier seg om slanking med "carb tidsavgrensninger." En carb-cutoff plan brukes i forbindelse med en modifisert 7 Vaner er en god måte å få eller miste vekt fra fett mens du holder muskel intakt. En karbo cutoff bare refererer til en tid på dagen etter som dieter ikke lenger vil forbruke karbohydrater. Som den generelle hensikten med karbohydratinntak er å gi kroppen med umiddelbar energi, reduserer dette behovet som dagen ender. Ergo, forbruker ekstra karbohydrater om natten vil mest sannsynlig føre til fettlagring som kroppen vil ikke brenne dem av umiddelbart fordi den enkelte vil være å forberede for resten.

En god "carb-cutoff" plan ville sette cutoff rundt 16:00 eller 17:00, etter som bodybuilder fullt ut oppfyller de 7 Habits, bare eliminere frukt fra anbefalingene som frukt tendens til å ha mer karbohydrater enn grønnsaker. Før carb cutoff, kan bodybuilder spiser noe carb-laden mat (s) han liker, husk at de beste resultatene og den minst fett gevinst vil bli sett ved å holde hans carb kilder "ren", det vil si, ved å stikke til karbohydrater som finnes i naturen og ikke noen kunstige karbohydrater eller bearbeidet mat. Selvfølgelig, selv om han får lov til å konsumere karbohydrater, han bør likevel forsøke å møte sine daglige proteinbehovet (minst ett gram per kilo kroppsvekt) og bruker tilstrekkelig sunn fett også.

Final Thoughts

Enkelte individer kan spise en god del karbohydrater og være mager. For de kroppsbyggere bør carb cutoff være deres plan for valg, som gjør det mulig for et større spekter av mulige matvarer samtidig minimere muligheten for fett gevinst. For kroppsbyggere som, uansett grunn, ikke fungerer så godt (eller få fett lett) med ekstra karbohydrater, bør de holde seg strengt til de 7 Habits som nevnt ovenfor, begrense deres karbohydratinntaket til måltider rundt sine treningsøkter, som det ikke er sannsynlig at kroppen vil lagre fett på disse tider.