Digidexo.com

Diett for å behandle MS

Diett for å behandle MS


Multippel sklerose er en inflammatorisk degenerativ lidelse i nervesystemet som forårsaker arrdannelse og herding av nervevev i ryggmargen, hjernen og synsnerver. Noen mennesker tror at kostholdet spiller en rolle i å forårsake eller reversere betennelsen.

Ifølge en femårig studie utført av Montreal Neurological Institute, bare synes multippel sklerose å skje i populasjoner hvor kosthold inneholder en betydelig mengde mettet fett. Dette har ført til at noen eksperter til å tro på teorien om et kosttilskudd årsak og behandling av multippel sklerose.

Hva om ikke å spise

Mesteparten av bevis funnet i studier om kosthold og MS poeng til animalsk fett som å ha en betydelig rolle i utviklingen av sykdommen. Dette inkluderer kjøtt, men også meieriprodukter. En interessant studie utført i Norge viste at de borgere som bor i innlandet, der kosthold er først og fremst sentrert på kjøtt og melkeprodukter (ost, melk, smør), var åtte ganger mer sannsynlig å utvikle multippel sklerose enn sine kyst kolleger.

Dr. Roy Swank, professor i nevrologi ved University of Oregon Medical School, er den mest kjente forkjemper for å kjempe MS med diett. Han utviklet en diett som ble underbygget av en 35-årig studie som han utført på mennesker med MS. Swank hadde halvparten av deltakerne i studien følger hans lav-fett Swank Diet. Utrolig, 80 prosent av dem så en reduksjon av "forverring av MS." Dietten fungerer best når den startes tidlig i utviklingen av tilstanden.

Roger MacDougall, et teater professor, utviklet en enda strengere diett som fullstendig eliminert animalsk fett, bearbeidet mat, sukker, alkohol, hvete og andre klebrig korn. Han hadde MS og en gang var bundet til en rullestol. Men, etter å ha utviklet et kosttilskudd tilnærming til bekjempelse av sin MS, MacDougall ble angivelig helbredet, stue i 80-årene, symptomfri.

Matvarer som hjelper Treat MS

Nå som du vet hvilke matvarer for å unngå, la oss ta en titt på hva du bør spise:

-deep Havet og kaldt vann fisk (som laks) to til tre ganger i uken
Friske grønnsaker, frukt og helkorn (visse korn er eliminert i mer restriktiv MacDougall tilnærming)
-Masse vann

Kosttilskudd

Et ubegrenset antall kosttilskudd anbefales å utfylle din diett tilnærming til bekjempelse av MS. En særlig vekt er lagt på anti-inflammatorisk kosttilskudd som fiskeolje. En multivitamin med antioksidant vitaminene A, C, D og E; B-vitaminer; og spormineraler, slik som magnesium, kalsium, sink og selen er også anbefalt.

Slanking som en kur eller behandling for MS er fortsatt kontroversielt. Men, er healthfulness av de foreslåtte matvarer ikke. Så lenge du følger legens råd, de eneste bivirkningene du vil oppleve er sunt vekttap og bedre helse.