Digidexo.com

Hvordan Stopp Esophageal Reflux

Hvordan Stopp Esophageal Reflux


Det er få ting mer forstyrrende enn å bli vekket av den brennende følelsen av mage væsker i spiserøret og munnen. Her vil vi veilede esophageal reflux lidende gjennom et program av effektive esophageal omsorg.

Hvordan Stopp Esophageal Reflux

regelen ut enkelte forhold som kan føre til esophageal reflux. Disse forholdene er søvnapné, øsofagitt, hiatal brokk, magesår og magesår. Hvis noen av disse tilstandene er funnet, må de bli behandlet av en lege før du går fremover.

Initiere god søvnhygiene. Dette vil inkludere sove på samme tid, mosjon, diett, posisjonering og stress. Start med å lage en liste over ting som er å holde deg fra å sove. Inntil de er adressert, vil de spille en rolle i dette problemet med esophageal reflux. I tillegg begynner et treningsprogram. Dette skal hjelpe til med stresshåndtering samt fordøyelsen.

Begynn en midlertidig program for å ta Prylosec om natten. Begynne å ta Mylanta før måltider. Begynne å spise tunge måltider tidlig på ettermiddagen, med et lettere måltid til kvelds. På denne tiden, unngå brus.

Vent til minst 4 timer har gått før du går til sengs. Legge seg ned umiddelbart etter å ha spist er å be om trøbbel. Det er en god idé å gjøre en liten øvelse før du går til sengs for å hjelpe avgjøre magen. Gå til sengs på samme tid hver kveld.

Prop en pute under ryggen og hodet for å holde spiserøret i en nedadgående bøyd. Dette ytterligere hjelpemidler i å holde syre ned der det hører hjemme.