Digidexo.com

Hvordan behandle en tarm Infarkt

Hvordan behandle en tarm Infarkt


En tarm infarkt, forårsaket av en begrenset strømning av blod til tarmen, kan være et resultat av en vri i tarmen selv eller en hindring som oppstår etter kirurgi. Hvis ikke behandles, vil en tarm infarkt føre til ødeleggelse av den del av tarmen som er involvert, og kan være fatalt for pasienten. Her er hvordan du behandler den.

Hvordan behandle en tarm Infarkt

En forventer å bo på sykehuset under behandlingen for en tarm infarkt. De fleste pasienter klager over konstant magesmerter og diaré som kan inneholde slim.

Planlegg en laparotomi, der legen gjør et lite snitt i magen og tråder en liten sonde til de berørte tykktarmsområdet. Han vil injisere et fluorescerende fargestoff for å finne hvilken del av kolon er problemet.

Enig til et kirurgisk inngrep for å fjerne den døde delen av tarmen og resect den resterende delen. Kirurgi på tarmen øker fremtidig risiko for en annen tarm infarkt som arr voksn skjemaet.

gjennomgår behandling for å holde hjertet sterk. Tarm infarkt er livstruende tilstander som plasserer ekstra stress på hjertet. Du kan motta oksygen for å berike din blodstrøm og har hjertefrekvensen overvåkes.

Recover mens de får intravenøs væske med spesielle antibiotika for å behandle din kolon. Fordi en tarm infarkt betyr en del av tarmen "døde", er det en økt risiko for infeksjon. Du vil også motta medisiner for smerter.

Ring legen din dersom du har økende magesmerter etter operasjonen for å resect en infarkt tarmen.