Digidexo.com

Hvordan stoppe en Teen Girl From sengevæter

Hvordan stoppe en Teen Girl From sengevæter


Sengevæter er pinlig i alle aldre, men aldri mer enn i løpet av tenårene. Når en jente prøver å finne sin identitet og selvtillit er ustø, kan sengevæting være skadelig for hennes følelsesmessige velvære. Mesteparten av tiden, er ungdoms sengevæting skyldes genetikk. Bedwetters er vanligvis ekstremt dype sviller. Mens tenår sover så dypt, gjør hun ikke skjønner henne full blære må tømmes. Passerer disse tipsene til din datter kan redusere sjansene for en annen sengetid ulykke.

Bruksanvisning

Begrens inntak av væske ca to timer før du går til sengs. Unngå noen matvarer etter middag som er irriterende på blæren, for eksempel sjokolade, brus, kaffe og te.

Minn din datter til å gå på do rett før hun går til sengs. Selv om hun ikke føler behov for å gå, skulle hun prøve likevel.

Bruk positive bilder. Fortell din datter til å tenke positivt, at hun tror hun vil våkne opp om morgenen uten å ha hatt en sengevæting hendelsen. Noen pasienter har funnet at det å gi seg selv små belønninger for å våkne opp tørt kan også hjelpe dem å bli kvitt dette problemet.

Plasser en fuktighetsalarm på din datters seng ark, undertøy eller pyjamas. Dette sengevæting alarm høres høyt buzzer eller bjelle instant det sanser fuktighet, når bedwetter er akkurat begynt å sengevætere. Datteren din kan gå på do når hun er varslet og deretter gå tilbake til å sove. Vær tålmodig med en sengevæting alarm da det kan ta flere uker før du ser positive resultater.

Diskuter blære-styrke øvelser med en lege. Disse øvelsene består av å holde urinen for kortere eller lengre tid, slik at blæren utvides og blir sterkere.

Kontroller at din datter får nok søvn. Mest tenåringer trenger minst åtte timer søvn hver natt, slik at de ikke er for trøtt til å stå opp og gå på toalettet. Noen sengevæting tenåringer er bare altfor utmattet at de glemmer å gå.

Gjennomføre en backup plan. Datteren din kan trenge et annet familiemedlem å vekke henne opp hvis alarmen ikke klarer å vekke henne.

Tips og advarsler

  • Forsikre din datter at hun ikke er å klandre for dette sengevæting problem. La henne vite at det er noe galt med henne.