Digidexo.com

Hvordan kombinere MiraLax & Nexium

Hvordan kombinere MiraLax & Nexium


Medisinske preparater har ofte sterke bivirkninger og farlige interaksjoner når de brukes sammen. Pasienter som blir rådet til å ta to forskjellige medisiner kan bli bekymret for potensielt farlige interaksjoner. MiraLax og Nexium er to medisiner som er noen ganger kombinert å håndtere gastrointestinale problemer. De tar opp to forskjellige problemer: MiraLax brukes til forstoppelse og Nexium brukes til GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom.

Hvordan kombinere MiraLax & Nexium

Informere legen over den andre medisiner når det andre tilsettes. En lege ser flere pasienter en dag og kan gjøre feil. Pasienten trenger å minne legen av alle medisiner som de tar for å unngå interaksjoner og sørge for at legen vet riktig dosering for andre medisiner for å unngå problemer.

Ta medisiner som de er foreskrevet. Dette er ikke bare viktig for å unngå problemer med medikamentinteraksjoner, men også for å unngå overdosering.

Ta medisiner på riktig tidspunkt som foreslått av en lege. En lege kan tyde på at en medisin skal tas om morgenen, mens den andre er tatt om natten eller andre lignende tidsplaner. Ta medisiner som legen antyder når du kombinerer MiraLax og Nexium.

Se etter tegn på overdosering eller allergiske reaksjoner. Begge medisiner kan ha alvorlige problemer hvis det oppstår allergiske reaksjoner eller overdose. På grunn av at medikamentene ikke er kjent for å interagere, er det ikke nødvendig å se etter tegn på legemiddelinteraksjoner som er farlige.