Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter på lår Naturligvis

Hvordan bli kvitt cellulitter på lår Naturligvis


Cellulitter er en vanlig og uønsket lidelse for kvinner. De hud dimples vises rundt lårene for flere grunner, blant annet en opphoping av giftstoffer, væskeansamlinger og ekstra pounds. Mens cellulitt har ingen enkel løsning, finnes det effektive måter å redusere sitt utseende og glatt hud.

Hvordan bli kvitt cellulitter på lår Naturligvis

Burn ekstra kroppsfett. Reduser antall fettceller i kroppen din til å bidra til å redusere cellulitter på lårene. Velg lav-fett matvarer som grønnsaker, frukt, fisk og kalkun. Innlemme minst 30 minutter med kardiovaskulær trening daglig, inkludert jogging, sykling eller aerobic, å brenne og redusere kroppsvekt.

Tren underkroppen. Toning øvelser rettet mot underkroppen kan styrke lårmusklene og redusere forekomsten av cellulitter. Bli med på en pilateskurs, som har lavere kroppen øvelser som leg sirkler og ben heiser. Utføre knebøy og utfall for å glatte og tone lårene.

Drikk mer vann for å eliminere væskeretensjon. Kroppsfett er ikke den eneste årsaken til cellulitter. Væskeansamling på grunn av medisiner, overflødig inntak av natrium eller mangel på væske kan felle vann i vev og utløse cellulitter på lårene. Drikk åtte glass vann om dagen og redusere saltinntaket --- ikke mer enn 2300 mg daglig --- å kjempe væskeretensjon.

Masser lårene. Ved hjelp av en bust hud pensel i en sirkulær bevegelse, massere lårene daglig for å øke blodsirkulasjonen og fjerne giftstoffer som kan fremme cellulitter.