Digidexo.com

Fever Regler barns

Feber er forårsaket når hypothalamus, som huser det indre termostat av kroppen, øker kroppens indre temperatur over den normale 98,6 grader Fahrenheit, eller 37 grader Celsius. Mens kroppstemperatur har en tendens til å svinge i løpet av dagen, vil det stige betydelig som reaksjon på en sykdom eller infeksjon - vanligvis i et forsøk på å bekjempe sykdommen. Alle temperaturer over 100 grader Fahrenheit er ansett som en feber. Og mens barndoms feber kan være skremmende for foreldrene, de fleste av dem kan behandles hjemme og ikke krever en legens hjelp.

Årsaker til Fevers

En feber er ikke en sykdom i seg selv. Det er et symptom, vanligvis i respons til en underliggende sykdom eller infeksjon. Andre årsaker til høyere kroppstemperatur hos spedbarn og barn kan bli overdressing - bunting opp barnet på for mange klær og / eller tepper. Vaksiner kan forårsake feber, så vel. Tenner kan ofte føre til en økning i kroppstemperatur, men vanligvis ikke over 100 grader.

Diagnostisere en Fever

En god termometeret er nødvendig å måle et barns kroppstemperatur. Hvordan ta barnets temperatur nøyaktig avhenger barnets alder. For et barn tre måneder eller yngre, kan et digitalt termometer settes inn i endetarmen ved hjelp av et smøremiddel og bør holdes på plass til termometeret piper. En øre termometer eller en smokk termometer kan brukes for et barn mellom 4 måneder og 4 år gamle. Du kan også bruke en rektal termometer eller ta en temperatur lesing under barnets arm. Barn 4 år og eldre bør være i stand til å holde et termometer under tungen, men hvis de er overbelastet og ikke kan puste gjennom nesen andre temperatur-lesemetoder kan anvendes.

Når er en Fever Serious?

Selv en høyere feber - mellom 102 og 104 grader - ikke nødvendigvis trenger medisinsk behandling dersom barnet ditt synes å være svært ubehagelig eller uvanlig sløv. Men det finnes noen unntak til denne regelen.
Hvis barnet ditt er under 3 måneders alder og har en temperatur på 100 grader C eller høyere, bør du ringe legen eller ta barnet til legevakten. Veldig små barn kan ikke regulere kroppstemperaturen, så selv en liten feber kan være tegn på en alvorlig sykdom. For barn mellom 3 måneder og 3 år bør du ringe legen hvis temperaturen er over 102,2 grader. Hvis deres puste virker anstrengt eller mye raskere enn normalt, eller hvis feberen er ledsaget av et utslett, stiv nakke, øreverk, muskelsmerter eller svakhet, hevelse eller en alvorlig hodepine, ta dem til legen eller legevakten umiddelbart.

Behandling for Fevers

For smerter og generelt ubehag, kan barnas paracetamol eller ibuprofen brukes. Pass på å følge doseringsanvisningen nøye. Aldri gi barnet aspirin. Ikke bli bekymret hvis barnet ditt har en lav appetitt - som er vanlig, men sørg for at han eller hun har rikelig med væske for å unngå dehydrering.