Digidexo.com

Easy Meal Replacement Drinks

Måltider på farten er ikke alltid lett å lage. Det er der måltidet erstatning drikke kommer inn i bildet. I løpet av noen sekunder, er en rask, deilig måltid i hånd, og det kan gjøres på en sunn og rimelig måte.

Funksjon

Funksjonen til et enkelt måltid erstatning drikke er å gi deg et raskt måltid med litt forberedelse. De er er spesielt designet for å spise på rømmen, eller når du ikke føler for å tilberede et måltid. En annen funksjon er for vekttap. I dette tilfellet, vil de erstatte ett eller flere måltider, i forbindelse med et måltid plan.

Typer

Det er tre hovedtyper av enkle måltid erstatning drinker.
Først, den raskeste og enkleste, er de klare til å drikke formler.
Den andre lett type drikke er et måltid erstatning pulver (MRP).

For det tredje er det hjemmelaget måltid erstatning drikke som er laget fra bunnen av. Det er likevel lett, men det er en litt mer preparat som er involvert.

Funksjoner

Ready-to-drink formler kommer i en plast eller glass flaske. De har ernæring etiketter på baksiden som gir kalorier, fett, protein innhold, karbohydrat-innhold og informasjon om vitaminer og mineraler. De kan finnes i helsekostbutikker, dagligvarebutikker og på nettet.

Måltid erstatning pulver kommer i individuelle pakker eller i beholdere med et scoop. De er formulert med en balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett. Noen tilbyr også multivitaminer, antioksidanter og fordøyelsesenzymer.

Hjemmelaget måltid erstatning drinker vanligvis har protein pulver lagt til dem. De er vanligvis laget med vann, melk eller en melk alternativ slik som soya, mandel eller hamp. Noen vanlige ingredienser er bær, yoghurt, peanøttsmør, bananer og noen ganger linfrø eller linfrøolje. Det er også vanlig å legge Greens formler for disse drikker.

Konsistens

Noen mennesker liker å spise sine drinker med en skje. Det finnes noen måter å gå om dette.
Når du foretar en drink i en blender, redusere væske som brukes og legge mer is. For eksempel redusere 12 gram av fluid til 8 og legge fire isterninger i stedet for to. Dette vil gjøre det tykkere. Ved hjelp av bananer vil legge mer skum, noe som gjør det tykkere.
Et annet alternativ er å sette pulver i en bolle og tilsett bare nok væske for å gjøre en pudding-lignende konsistens.
Eller, lage en skål med grøt ved å sette en moden banan i en bolle, og legger pulver, frø og bær, så mose det til en masse.

Porsjonsstørrelse og Kalorier

Størrelsen av drikken avhenger av hva det skal brukes til. Måltidserstatnings drikker varierer i kalorier 220-500, avhengig av bruk og ingredienser. For eksempel, en post-workout shake laget med en banan, 12 gram av soyamelk, 1 ss. peanøttsmør og en scoop av protein pulver vil overstige 500 kalorier. En ready-to-drink formel fra supermarkedet kan ha rundt 220 kalorier.

Betraktninger

For å gjøre prosessen enklere, kjøpe en shaker kopp. Dette kan gå med deg til treningsstudio eller på kontoret, der du kan ha en shake klar til å gå på sekunder ved hjelp pulver og melk eller vann.

Fordeler

Måltid erstatning drinker kan bidra til å regulere blodsukkernivået, øke energinivået og opptre som gode substitutter for usunn snacks alternativer når du er sulten. Tenk måltid erstatning drinker mens du reiser, som et alternativ til dyre, ernæringsmessig tomme (og dyre) snacks og måltider på flyplasser, på flyet eller i bilen.