Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Qdoba

Folk ofte forbinder fort-casual meksikansk mat med ost-laden combo platene, gigantiske porsjoner med refried bønner og burritos på størrelse med en brannhydrant. Restauranter som Qdoba imidlertid forstå at kundene ønsker sunne alternativer. Qdoba tilbyr en rekke friske, sunne måltider som smaker godt og vil ikke vraket midjen din.

Hvordan spise sunt på Qdoba

Hoppe tortilla. En kylling burrito med bønner og pico de gallo pakker i 660 kalorier når den er innpakket i en hvetetortilla. For at samme burrito "naken" - i en bolle i stedet for i en tortilla - og kalori teller synker til 330.

Velg sauser klokt. Alle Qdoba sin salsaer er fettfritt, med unntak av stekt-chile mais salsa. Qdoba tilbyr også lettrømme og en velsmakende, fettfri picante ranch dressing.

Kutt karbohydrater ved å si "nei" til ris. En biff Fajita Ranchera Naked Burrito - lastet med biff, ranchera saus, svarte bønner, grillede grønnsaker, ost, salat og lettrømme - har 23 netto karbohydrater når du bestiller det uten ris. Den Poblano Pesto Naked Burrito har kun 18 netto karbohydrater.

Go vegetarianer. Nyt en kopp vegetarisk tortilla suppe, en grillet-veggie myk taco og en diett brus; kalori teller er bare 360. En Hvitløk Herb grillet Veggie Naked Taco Salad inneholder bare 170 kalorier.

Hint

  • Besøk Qdoba for en sunn frokost. En Naked Breakfast Burrito med kylling og pico de gallo har bare 90 kalorier og 4 gram fett. Det er en forfriskende forandring fra de fleste fast-food frokoster, som er fullpakket med kalorier og fett.
  • Unngå de tre-ost queso. En bestilling av tortilla chips med tre-ost queso inneholder 740 kalorier og 51 gram fett.