Digidexo.com

Hvordan få barna til å spise Tofu

Barn i alle aldre kan lære å elske tofu hvis den er forberedt på en deilig måte. En drivkraft for ernæring, en 4-oz. blokk av tofu inneholder mer enn 9 g protein, 6 mg jern og 100 mg kalsium. Det er også fullpakket med jern, kobber, omega-3 fettsyrer og selen. Svært lav-fett og nesten smakløst, tofu kan "morph" inn salte og søte retter likt. Soyamelk i dag er en mye mer elegant og silkeaktig skapning enn det var på 1970-tallet og er ofte beriket med kalsium og vitamin D for å tilsvare det samme vitamin profilen til kumelk, med færre kalorier og mindre fett. Kreativt eksperiment matlaging og baking med tofu å få barna til å prøve det, også.

Hvordan få barna til å spise Tofu

Bruk soyamelk til frokost. Soyamelk er laget av soyabønner, og er også en tofu produkt. Kombiner usøtet soyamelk med bananer, jordbær og honning og whir i en blender til å lage en frokost drink som kan helles i plastflasker og nippet på vei til skolen. Hell soyamelk over varmt havregryn og skiver bananer og kanel eller kald frokostblanding med annen frukt, som det er enkelt brukes overalt hvor kumelk er vanligvis brukt.

Smuldre og krafse. Smuldre fast tofu i en panne med olivenolje og stek til det er mykt. Legg hakket spinat, brokkoli, gulrøtter, paprika og løk for en høy-protein, høy-fiber og lav-fett tofu-veggie krafse. Legg gurkemeie å farge tofu gul så den ligner egg.

Forsikre ettermiddagssnacks som vil ha ditt barns venner samles kjøkken din over tofu. Blend 4 oz. av silkeaktig tofu med 1/2 kopp økologisk usøtet kakaopulver og 1 kopp lønnesirup. Hell blandingen i små dessert kopper og dryss med økologiske korn søtet mini sjokoladebiter og server. Høy-protein, lav-fett sjokolade pudding aldri smakt dette bra.

Cut og grill tofu til middag. Cube tofu og mariner i riseddik, lav-natrium soyasaus og ingefær skiver. Legg cherrytomater, blomkål buketter, nye poteter og grønn paprika. Ordne brikkene på små grillspyd av tre og grill til kokt.

Berik bakevarer og desserter med soyamelk. Bytt ut halvparten av væsken i noen pannekake, vaffel eller cookie batter med usøtet soyamelk. Serve sjokolade soyamelk med cookies og gjøre sjokolade pudding oppskrift over og hell i en graham cracker crust og chill. Barn liker mat som har smaken og ikke pigg blodsukkeret. Små barn kan ikke liker krydret mat, men barn i alle aldre kan nyte tofu hvis det er forberedt attraktivt.

Hint

  • Tofu vil absorbere smaker av noe lagt til den slik at den kan bli i terninger og lagt til supper, spaghetti saus, tre-bønne chili eller til og puddinger.
  • Det er mange gode frosne soya desserter som er så dekadent som iskrem og er mye lavere i fett, kalorier og sukker.
  • Noen mennesker er allergiske mot soya. Som med allergi mot andre matvarer som kumelk, mais eller hvete, er det best å redusere eller eliminere soya fra en følsom barnets måltider.