Digidexo.com

Hvordan kan glykogen fylles opp på en lav carb diett?

Hvordan kan glykogen fylles opp på en lav carb diett?


Hvis du spør noen om du kan fylle opp glykogen effektivt på en lav karbohydrat diett, vil svaret være nei. Enkelt sagt, den eneste måten å fylle opp glykogen er å inntaket riktig mengde karbohydrater etter treningen. Mengden karbohydrater som du inntaket avhenger av hvilken type trening du utfører og den type resultatene du er ute etter.

Kroppsbyggere

For mennesker som prøver å maksimere sin vektløfting regiment, forbruker 70 til 100 gram karbohydrater etter treningen vil fylle glykogen som ble brukt trene for ca en og en halv time. Disse må tas i løpet av 30 minutter etter endt trening. Når du arbeider ut som dette, vil unngå høyt proteininntak være svært viktig fordi det vil føre til dehydrering.

Løpere

Karbohydrat lasting og karbohydrat tappe er en annen måte for omlasting glykogen beløp. Denne rutinen er vanlig med langdistanseløpere. Å fylle opp glykogen mest effektivt, holde kroppen fra å ta i så mange karbohydrater som mulig. Følg denne svært lav karbohydrat diett med noen dager med lasting kroppen tilbake opp med karbohydrater.

Everyday Joe

Overall, påfyll av glykogen hvis du er en uformell idrettsutøver eller runner er ikke så viktig. Kroppen din vil produsere nok til å fylle opp over tid uten å laste opp på karbohydrater. Leveren vil ta de riktige næringsstoffer fra kroppen din og konvertere dem til glykogen, som deretter vil bli sendt til musklene som trenger det. Det vil bli lagret der inntil den blir oppbrukt på nytt, og prosessen gjentar seg.