Digidexo.com

Hvordan du ser Years Younger

Vi alle kommer til alder; Det er imidlertid et faktum at noen av oss gjør det bedre enn andre. Noen mennesker kan nå alderdom og fortsatt ser fantastisk. Det er mulig å holde det ungdommelig glød uten dyre operasjoner og proceedures. Med litt pleie, kan du holde årene i sjakk og alder, samt en fin vin. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du ser år yngre.

Hvordan du ser Years Younger

•  Opprettholde et medium hairlength. Langt hår gjør ansiktet ser hengende som kan alder deg. En god stil for mange er skulder lengde. Vær forsiktig med å gå for kort fordi dette kan alder deg også.

2 Gi akt på leppestifter. Enkelte mørke nyanser kan faktisk gjøre at du ser mye eldre. Du kan ikke engang trenger leppestift hvis leppene er naturlig fargerike. Prøv noen notiser i stedet. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve noen lette nyanser av leppestift. Dette vil bringe en ungdommelig glød til ansiktet ditt.

Tenk å få tennene hvitnet. Gjennom årene våre tenner kan bli farget. Bare en kopp kaffe per dag i løpet av årene kan skape gule flekker som børsting ikke vil fjerne. Whitening tennene vil legge glans til deg smile og bidra til å fjerne de siste årene. Snakk med tannlegen din om tannbleking prosedyrer.

Tren regelmessig. Dette vil hjelpe deg å leve lenger, holde pounds off, men og gjøre at du ser yngre ut. Trening reduserer stressnivået som bidrar til å hindre huden fra rynker. Du vil også se sunn og mer energisk som bidrar til å opprettholde utseendet av ungdom.

Få nok søvn. Mangel på søvn og hvile kan gjøre mer for å få deg til å se eldre ut enn noe annet. Øynene dine får rødt og hovent og du ser sliten. Som vi alder, vi faktisk trenger mindre søvn, men sørg for at du får nok. Å våkne opp frisk og uthvilt vil hjelpe deg å opprettholde det ungdommelig utseende.