Digidexo.com

Foods som Fight Pain

Foods som Fight Pain


Det er anslått at betingelsene for kronisk smerte, som for eksempel leddgikt, fibromyalgi, osteoporose og smerter på grunn av dårlig sirkulasjon, påvirker halvparten av amerikanerne, ifølge BeyondChronicPain.com. Selv om reseptbelagte medisiner og smertestillende kan være foreskrevet for å motvirke smerte og gi lindring, spise visse typer mat kan også bidra til å lindre symptomene.

Frukt

Forskning publisert i American Journal of Clinical Nutrition viser at mat rik på beta-cryptoxanthin, for eksempel frukt, kan bidra til å hindre personer fra å utvikle inflammatoriske leddproblemer.

Anti-Inflammatory

Visse matvarer inneholder anti-inflammatoriske egenskaper som kan bidra til å lette kroniske ledd-og muskelsmerter. Gode ​​eksempler er appelsiner, epler, sitroner, jordbær, tomater, avokado, brokkoli, hvitløk, spinat, søtpoteter, basilikum, mynte, persille, mandler, valnøtter, linfrø, torsk, laks, tunfisk og olivenolje.

Omega-3

Forbruker omega-3, som kan finnes i fet fisk som laks og i linfrø / linolje, kan hjelpe kroppen din til å kontrollere betennelser og å opprettholde kroppens hjerne og nervesystemet.

Antioksidanter

Mange frukt og grønnsaker er fulle av antioksidanter, som kan hjelpe mot betennelser fremkallende frie radikaler og kan redusere risikoen for å utvikle leddgikt. Prøv å spise sitrusfrukter, bær og tomater.

Trytophan

Ifølge metabolismadvice.com, tryptofan, en essensiell aminosyre, har vist en evne til å bidra til å redusere smertefølsomhet. Gode ​​kilder er nøtter og frø, meieriprodukter og soyaprodukter, sjømat, hele korn og bønner.

Flavanoids

Flavanoids gi farge til frukt og grønnsaker, og er antatt å bidra til langsom degenerasjon av legemet, noe som kan være nyttig for kroniske smerter lider. Gode ​​kilder til denne forbindelsen er epler, grønn te, soya, løk og druer.