Digidexo.com

Er mat kombinere den raskeste måten å gå ned i vekt?

Eliminere karbohydrater eller fet mat fra dietter har vært en populær måte å miste vekt raskt. Men det er urealistisk å leve hele livet uten å spise noen brødskiver eller en skål med pasta. Kombinere matvaregrupper, men ikke så rask som å kutte en matvaregruppe helt, er den mest effektive måten å gå ned i vekt og holde den av.

Balanse

En godt balansert kosthold kombinert med trening er den beste måten å oppnå en sunn og slank kropp. Ifølge Massachusetts Institute of Technology næringspyramide, bør de fleste av kostholdet ditt består av hele korn (6 til 11 porsjoner) og frisk frukt og grønnsaker. Pæling tallerkenen din med hele korn er stor tidlig på dagen når du vil bruke disse karbohydrater som energi. Nyter en bolle med spaghetti før sengetid får kroppen til å lagre disse karbohydrater og slå dem til sukker, noe som kan føre til vektøkning. To til tre porsjoner med meieriprodukter og to til tre porsjoner protein er også viktig for et godt balansert kosthold. Protein og meieri fylle deg opp og holde deg følelsen fornøyd, slik at du ikke er tvunget til å snack på høy-kalori junk food i løpet av dagen. Opprettholde et balansert kosthold vil redusere cravings for fet eller søt mat, fordi kroppen din vil være fornøyd med de næringsstoffene du mater den.

Deler

Mens kombinasjon av matvarer grupper er en del av vekttap, er den andre delen kontrollerende deler. Hvis du prøver å gå ned i vekt, er det absolutt nødvendig å måle porsjoner. Å spise for mye av noe vil hindre vekttap. Den beste måten å sikre at du ikke blir fristet til å overspise er å måle porsjoner på forhånd. Separate snacks, pasta og ris i plastposer og fryse kjøttet i egne (enkelt) porsjoner. Tar tid å forberede disse delene hindrer deg fra å måtte telle kalorier og holder deg fra overspising.