Digidexo.com

Kolon vegger Rengjøring

Et sunt og godt fungerende kolon er avgjørende for å eliminere avfall og giftstoffer fra kroppen din. Kronisk forstoppelse eller overdrevent inntak av fett og konserveringsmidler kan føre til fecal oppbygning på kolon vegger. Dette kan ikke bare føre til tretthet og konsentrasjonsproblemer, men det kan også øke risikoen for tykktarmskreft, irritabel tarm-syndrom og hemoroider.

Høyt fiber diett

Et kosthold som ikke inneholder nok fiber og vann kan skape problemer med eliminering. Uten tilstrekkelig vann og fiber, er avføring små og vanskelig. Dette er vanskelig å passere, forårsaker musklene til å anstrenge seg. High-fiber dietter lage bulk, stimulere musklene til å flytte avføring gjennom tarmen og ut med mindre anstrengelse. Forbruker mer frisk frukt, grønnsaker og korn høy i fiber kan bidra til å rydde veggene i tykktarmen din. Du kan også bruke et kosttilskudd fiber supplement for å øke din fiber forbruk og bidra til å regulere avføring.

Trening

Trening er en naturlig stimulerende for avføring. Ved å opprette en vanlig syklus av avføring, forbedrer du dine musklenes funksjon for å eliminere avfall, bidrar til å holde din kolon vegger rent. Hvis du ikke er veldig mobile, ikke føler at du trenger å gjøre en time med aerobic å utføre denne oppgaven. En tur rundt kvartalet kan være nok til å stimulere tarmen regelmessig.

Colon Cleanse

Det er mange rensing dietter på markedet. De fleste av disse dietter bruke en flytende avgiftning metode for å eliminere fett, proteiner og konserveringsmidler fra kostholdet ditt. Ved å fjerne dem, er kroppen din i stand til å forbrenne det som er lagret i cellene dine, frigjøre giftstoffer langs veggene i tykktarmen og spyle dem ut. Disse renser varierer i deres fremgangsmåte. The Master Cleanse er en lemonade diett. Det er frukt juice dietter og andre rensing dietter som bruker proteintilskudd for å sikre at du har tilstrekkelig aminosyre ernæring. Sjekk med legen din før du gjør en rensing diett for å sikre at du er frisk nok til å gjøre en.

Enema

Alle metoder diskutert så langt feste kolon vegger fra toppen og ned. En klyster virker i motsatt retning ved å tvinge væske ved lavt trykk inn i rektum. Dette stimulerer musklene og induserer avføring. Noen Klyster inneholder urter for å hjelpe løsne avføringen fast på kolon vegger. Kroppen din kan bli avhengige av et klyster. Derfor bør man ikke bruke klyster som en daglig hjelp av tarmen utskillelse. Konsultere legen din dersom du har noen bekymringer om bruk av klyster.