Digidexo.com

Botemidler for kronisk diaré

Omtrent alle har opplevd diaré på et tidspunkt i livet sitt. Den består i utgangspunktet av vannaktig avføring ledsaget av smerter i magen og en trang til å gå på do. Men noen mennesker lider av kronisk diaré, som oppstår av flere årsaker, avhengig av den enkelte. Bakterier i fordøyelseskanalen, betennelse, visse medisiner, en viral eller parasittinfeksjon, eller en tilstand som irritabel tarm syndrom eller inflammatorisk tarmsykdom er de vanligste årsakene til hyppige utbrudd av diaré. Heldigvis finnes det måter å kurere denne tilstanden og hjelpe livet ditt komme tilbake til det normale.

Hold deg hydrert

En av de beste måtene å bekjempe de ubehagelige symptomer på kronisk diaré og for å hjelpe kroppen din å unngå dehydrering er å drikke rikelig med vann. Drikk åtte til ti glass vann hver dag. Men hvis du er ute av landet, være forsiktig med å bare drikke renset eller flaskevann. Å gjøre noe annet kan føre til diaré til å vare lenger.

Aksje opp på Elektrolytter

Drikke mye vann er ikke nok når lider av kronisk diaré - kroppen din eliminerer mye av elektrolytter i tillegg. Det er derfor det er viktig å etterfylle kroppens tilførsel av disse viktige stoffer ved å drikke buljong og fruktjuicer. Dette bidrar til å øke kroppens kalium og natrium nivåer, som holder systemene fungerer som de skal.

Hold deg til kjedelig mat

Spise noe krydret, fet eller tung bare jobbe for å gjøre kronisk diaré verre, i hvert fall på kort sikt. For å unngå skjerpende systemene dine, hold deg til en flytende diett i starten, deretter flytte opp til matvarer som inneholder lite fiber og er generelt kjedelig i smaken, som kylling, poteter eller ris.

Bruk probiotiske kosttilskudd

En god måte å hjelpe kroppen din komme tilbake på sporet er å ta en probiotiske supplement. Dette hjelper tarmen gjenvinne balanse og gjør det mulig å unngå smitte i fremtiden. Re-etablere en sunn flora befolkningen i fordøyelseskanalen kan hjelpe firmaet opp avføringen og sette deg tilbake på veien mot regularitet.

Følg Riktig mat håndtering og klargjøring Regler

En måte mennesker blir smittet med viral diaré er gjennom feil håndtering av mat og tilberedning. For å unngå dette, og for å hjelpe din nåværende anfall av en kronisk diaré kommet til en slutt raskt, sørg tilberedt mat serveres umiddelbart og restene blir nedkjølt med en gang. Ikke spis mat som er blitt utelatt i lengre perioder og hold deg til pasteuriserte meieriprodukter. Husk alltid å vaske hendene etter behov i løpet av dagen.