Digidexo.com

Raskeste måten å miste vekt i 20 dager

Hvis du ser frem til en klasse reunion i tre uker, og kan ikke helt passer inn i det nye antrekket du kjøpte, kan du vurdere et raskt vekttap programmet. Ved hjelp av slankepiller og ekstreme dietter kan hjelpe, men de kunne sette kroppen din i fare ved å begrense dine næringsstoffer og nødvendig kaloriinntak. Heldigvis kan du gå ned i vekt i løpet av 20 dager ved å gjøre noen justeringer på dine matvaner, stikker til visse typer oppgaver, og har en badstue økt annenhver dag.

Matvaner

En strategi som synes å fungere for raskt vekttap er å gjøre justeringer for å ikke bare hva du spiser og drikker, men hvordan du gjør det. Hvis du spiser mindre måltider, det holder stoffskiftet brenner stadig versus sitter på store måltider som kan gjøre deg søvnig. Ved å flytte dine carb-tunge måltider til morgenen og unngå måltider som spaghetti på kvelden, kan du også begynne å se litt mer vekttap. Ved å drikke vann før hvert måltid og nipper til den etter hver bit, får magen mer full, men du likevel få riktig del størrelser du trenger. Vann har også null kalorier. Drikker fruktjuice kan få deg de nødvendige porsjoner frukt, men konsentrert sukker kan legge pounds hvis det ikke blir brent av på slutten av dagen.

Fettforbrenning Øvelser

Trening generelt er bra for deg, men hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, fokus på fettforbrenning eller høye cardio øvelser. Du må finne din målgruppe fettforbrenning hjertefrekvens ved hjelp av ressursene nedenfor for å gjøre den mer effektiv. Noen moderne treningsutstyr som Stair Master kan tilby spesifikke fettforbrenning trening rutiner. Hvis du tør, kan du prøve å gå til en spin klasse hvor kroppen din er i konstant bevegelse og tar ikke veldig lang tid å komme til fettforbrenning sone. Spin-klassen innebærer å bruke en gratis-wheeling stasjonær sykkel som klasseleder instruerer deg i å endre posisjoner, spenningsnivåer og skritt som om du var sykling Tour De France. Selv som du dekk eller prøve å ta en pause, vil du fortsatt finne deg selv syklet og holde kroppen i bevegelse i timene.

Badstue Sessions

En sauna sesjon kan også hjelpe slippe pounds raskt, men ikke på en svært høy rente. Den vekttap kan være nesten 600 kalorier på 30 minutter hvis du bruker et hjem sauna, så å gjøre ett annenhver dag for en time kan hjelpe deg å miste en ekstra halv-kilos hver økt. En badstue økten vil hjelpe brenne vann vekt og øke pulsen til å brenne flere kalorier også. Mens du sitter inne i badstuen, høye temperaturer føre til at kroppen å være i en nedkjølingsmodus, forårsaker du å svette voldsomt. Spesielle hensyn må tas hvis du har tenkt å bruke en badstue for vekttap. Du ønsker ikke å dehydrere kroppen din, eller overopphetes det ved å forbli i en badstue for lenge, spesielt etter en treningsøkt.