Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Eating Subway Sandwiches

Vi husker alle reklamer med Jerrod, skilte hans vekttap suksess oppnås ved å spise metrostasjon smørbrød. Det er ikke alt en markedsføring knep; Subway smørbrød kan være et smart valg for måltider på go-men du kan også ubevisst legge opp et stort antall kalorier svært raskt ved å velge feil sandwich eller legge feil krydder. Her er hvordan du kan gå ned i vekt ved å spise subway smørbrød.

Hvordan å miste vekt Eating Subway Sandwiches

•  Sjekk ut T-banen ernæringsmessige informasjon.

Ikke bare anta at fordi det er en metrostasjon sandwich det kommer til å være sunn. Det er nok av høy fett, høyt kalori smørbrød opp på den Subway menyen, og det er ikke lett å plukke dem ut fra sunne seg. Velge fra undergrunnen diett smørbrød kan hjelpe deg å gjøre det riktige valget.

Ikke legg ost, majones, eller annen høy fett, høyt kalori kremet dressing.

T-banen ernæringsmessige informasjonen du ser på menyen er bare å telle brød, kjøtt og grønnsaker. Hver gang du legger til et stykke ost eller en skvett av mayo, er du betydelig øke kaloriinnholdet.

Pile på veggies.

En ting som du kan legge til din Subway diett sandwich uten å ha dårlig samvittighet er grønnsaker. Grønnsaker vil øke fiber av sandwich og hjelpe deg å føle deg mett lenger, hjelpe til vekttap.

Ikke drikk brus.

Uansett hva du gjør, ikke drikke brus! Selv diett brus er ikke bra for en diett. Hvis du spiser metrostasjon smørbrød, drikke det med vann; smørbrød kan være høy i natrium og vannet vil hjelpe deg å unngå eventuelle bloat.

Legg til et stykke frukt til Subway måltid.

Å legge til Subway ernæringsmessig verdi, inkluderer et stykke frukt til dessert. Det vil bidra til å dempe din søt tann og igjen, legger fiber til å holde deg mett lenger.