Digidexo.com

Hvordan kurere en betent Liver

Hvordan kurere en betent Liver


Å kurere en betent lever, må du først ha en leverfunksjonstest. Denne testen er gjennomført for å fastslå omfanget av skader på leveren.

Hvordan kurere en betent Liver

•  Ha en leverbiopsi. Under lokalbedøvelse, er en tynn nål satt inn gjennom den nedre del av høyre bryst, og en liten del av leveren er fjernet. Da er det profesjonelt undersøkt under et mikroskop.

•  Bestem diagnose. Hvis leveren er betent på grunn av overdrevent alkoholinntak, da et kortikosteroid er vanligvis anbefales. Hvis sykdommen er på et avansert stadium, blir behandlingen utført på sykehuset. I noen tilfeller er en levertransplantasjon nødvendig.

Hvis du er i en tidlig fase, vil legen plassere deg på en spesiell diett, slik at vitamin B erstattes i kroppen.

Leveren kan også bli betent på grunn av gul feber. Denne type av inflammasjon kan behandles med sengeleie, sykehusinnleggelse, salt og væskeerstatning. En blodoverføring er utført i tilfeller av alvorlig blødning.

Hvis Oesophagostomiasis er årsaken til den betente leveren, behandle med albendazole og levamesole. I noen tilfeller trenger en operasjon som skal utføres for å fjerne knuter i tarmkanalen, som inneholder parasitter som forårsaker leveren din til å bli betent.

Hvis du har blitt diagnostisert med porfyri cutanea Tarda, behandle det med antimalariatabletter, begrense eksponeringen for sol og unngå alkohol til alle tider.

Behandle det med støttende og symptomatisk behandling. Chaparral (urtemiddel bivirkning) kan forårsake leverbetennelse, og når behandlingen ikke fungerer, noen ganger en levertransplantasjon er nødvendig.

En allogenic stamcelletransplantasjon kan være nødvendig, hvis du har blitt diagnostisert med Lymfoproliferativ syndrom. Stamcelletransplantasjon bør gjøres på det tidligste stadiet mulig.