Digidexo.com

Hjem Løsning for Smertefull Maxillary bihulebetennelse

En maxillaris bihulebetennelse påvirker sinus maxillaris, som ligger i den øvre kjeven regionen bak kinnbena. Noe som holder slimete fra skikkelig drenering fra overkjevens bihulene kan føre til en smertefull infeksjon. Det er en mer dypt forankret infeksjon og kan være vanskelig å behandle.

Noen av de vanligste årsakene til denne typen bihulebetennelse er kaldt og influensa, merkelig septum, soppinfeksjoner og tannproblemer som infiserte tannkjøtt og tenner. Jeg noen tilfeller vil et godt hjem rette for smertefull maxillaris bihulebetennelse ha deg følelsen bedre på kort tid.

Neseskylling

Neseskylling er en god og naturlig måte å kurere en smertefull maxillaris bihulebetennelse. Du vil trenge en 10 ml plastikksprøyte, 100 ml natriumbikarbonat-pulver, en teskje, og en kopp. Bland en teskje av pulveret i koppen med en liten mengde vann. Fyll sprøyten med den blandede løsning. Lene seg over en vask med hodet over bollen, vippet til side og injisere innholdet i sprøyten inn i det ene neseboret slik at det går inn i nesegangene og kommer ut av det andre neseboret. Forsiktig blåse ut eventuelle gjenværende løsning og slimete fra neseboret. Gjenta den samme fremgangsmåten med det andre neseboret.

Du kan også bruke en neti potten for å utføre Neseskylling. Den eneste forskjellen er at du vil helle væske inn i nesebor i stedet for å injisere det, og du vil bruke halvparten av vannet i potten for det ene neseboret og halvparten for den andre.

Diet

Noen ganger kan en matallergi kan forårsake en bihulebetennelse. En ting du kan vurdere er å eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt. Dette kan rydde opp tilstanden. Kronisk syke bør unngå å spise meieriprodukter, hvete, fjærfe, egg, sjokolade, peanøtter, bananer og mais.

Du kan gjøre en avtale med en lege som er spesialist på allergi å ha en diagnostisk blodprøve for å avgjøre hvorvidt du har matallergier. Unngå matvarer som utløser en infeksjon er den enkleste hjem rette for en smertefull maxillaris bihulebetennelse.

Hvitløk

Hvitløk sies å ha antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Bihulebetennelse kan være enten bakterier eller sopp i naturen, slik at hvitløk kan være den beste kur. Du kan ta det i kapselform, bratt ett fedd i en kopp varmt vann som en te eller slippe et par knuste fedd i en gryte med varmt vann, hold hodet over det og inhalerer dampen to til tre ganger om dagen.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er et naturlig resept for alle typer plager. Som hvitløk, den har antibakteriell og soppdrepende egenskaper. Det hjelper også redusere slimproduksjon. Bland 2 ts. av økologisk eple cider eddik i en kopp varmt vann. Drikk dette concoction tre ganger om dagen.

Vaporizers

Varm damp damp kan gi umiddelbar lettelse for en bihulebetennelse. Du kan holde ansiktet over en bolle med varmt vann og få de samme fordelene. Pust damp i ca 2-5 minutter. Dette hjelper tynn tykke slimet som kommer med bihulebetennelse. Det lindrer også membranene. Ved hjelp av en damp vaporizer om natten fungerer på samme måte.