Digidexo.com

Hvordan ta vare på Acid Reflux

Hvordan ta vare på Acid Reflux


En diagnose av acid reflux trenger ikke å bety slutten på din gastronomiske verden. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, er det enkle livsstil justeringer og over-the-counter medisiner som kan lindre symptomene dine. Mer alvorlige tilfeller kan behandles medisinsk hjelp reseptbelagte legemidler.

Hvordan ta vare på Acid Reflux

•  Forstå myter om mat. Det var en gang trodde at du bør unngå visse utløse mat for å kontrollere acid reflux. Imidlertid er flere nyere studier som viser at det er ikke så mye hva du spiser og hvor mye og når du spiser som utløser acid reflux.

spise flere små måltider i løpet av dagen. Mindre måltider krever mindre syreproduksjon å fordøye. Hvis du holde maten i magen hele dagen, binder det magesyre og hindrer den fra å forårsake symptomer.

Sett raffinerte enkle karbohydrater med komplekse karbohydrater. For eksempel erstatte brun ris for hvit ris og hele hvete brød og pasta for hvitt brød og vanlig pasta. Komplekse karbohydrater krever mer magesyre for fordøyelsen, forlater mindre å forårsake problemer. Plus, komplekse karbohydrater er bedre for kroppen din generelt.

Ikke legg deg ned. Stå oppreist i minst 45 til 60 minutter etter å ha spist. Med hektisk livsstil som det de er, er noen familier spiser senere. Hvis barnet ditt har sure oppstøt og han spiser rett før du går til sengs, endre rutine. Har ham spise først, dusj og deretter gå til sengs.

Sett tyngdekraften til å fungere. Hev hodet av sengen om seks inches. Dette vil gi syre i magen en oppoverbakke kamp for å nå spiserøret, som gjør det mindre sannsynlig at du vil lide symptomer mens du sover.

Se din lege for medisinsk behandling. Acid reflux, hvis venstre ukontrollert, kan resultere i alvorlig skade på spiserøret og har vært knyttet til utvikling av spiserørskreft. Hvis endringer i livsstil ikke arbeider, snakke med legen din om hvorvidt du trenger over-the-counter eller reseptbelagte medisiner.

Hint

  • Populære drikker som vin, øl og brus all øke magesyre produksjon, så unngå eller begrense inntaket.