Digidexo.com

Herbal Cure for Hepatitt B

Hepatitt B er en alvorlig infeksjon som angriper leveren. Den er forårsaket av hepatitt B-virus og er spredt gjennom direkte kontakt med kroppsvæsker og blod. De som bruker intravenøse medikamenter, har hyppig ubeskyttet sex eller reise til land der hepatits B er et problem er på et høyere risiko. Det finnes ingen kur, selv om en rekke forskjellige legemiddelterapier kan være nyttig. Urtemedisiner blir ofte betraktet som en komplementær eller alternativ behandling.

Symptomer

Symptomer på hepatitt B kan aldri utvikle seg, spesielt hos barn. Symptomene vil vanligvis presentere seg omtrent tre måneder etter smitte, og kan omfatte: gulsott (gulfarging av huden), redusert appetitt, kvalme, oppkast, svakhet, tretthet, smerte sentrert rundt leveren, mørk urin og leddsmerter. Symptomene kan være mild eller alvorlig. Skulle du opplever noen av disse symptomene, bør du kontakte lege umiddelbart. Ubehandlet hepatitt B kan føre til alvorlig leverskade, kan føre til behov for levertransplantasjon.

Herbal Treatment

En rekke urter er tenkt å være effektiv i behandling av hepatitt B. Disse behandlinger, men har liten eller ingen medisinske bevis som støtter deres effekt og som sådan de bør alltid diskuteres med legen din før du starter en urte diett.

Potensielle urter for hepatitt B, omfatter, men er ikke begrenset til:

Artisjokk, ekstrakt av som besitter tilsynelatende gunstige effekter på leveren ved å bistå i mottak av galle fra leveren til galleblæren. Den aktive ingrediensen er cynarin og dens høyeste potens er funnet i bladene.

Kombucha te, som fungerer ved å gi B-vitaminer og forskjellige andre mineraler som tjener som anti-bakterielle og antivirale midler. Kombucha te bør gjøres med forsiktighet, da den kan inneholde farlige sopp eller bakterier.

Lakrisrot, som besitter sterke anti-virale komponenter. For mye lakrisrot, forbrukes i form av et pulver, væske eller skjær, kan forårsake farlig lavt nivå av kalium, og derfor bør brukes under nøye observasjon av en lege.

Melk tistel, som ofte brukes i forbindelse med interferonbehandling, virker som en anti-inflammatorisk og ved å stabilisere cellene i leveren for å beskytte den mot giftstoffer og de negative virkningene av alkohol.

En mer omfattende liste over naturmidler kan bli funnet på Hepatitt & AIDS Research Trust webområde.

Kinesisk urte rettsmidler og Interferon

En studie publisert i oktober 2002 utgaven av American Journal of Public Health utarbeidet en omfattende liste over studier på effekten av kinesiske urtemedisiner på hepatitt B. Den konkluderte med at selv om studiene var av dårlig kvalitet, det er betydelig bevis som støtter bruk av kinesisk urtemedisin i forbindelse med interferon alfa, et protein som bidrar til å stimulere immunsystemet. De kinesiske urter som ble brukt var en blanding av plante-og root ekstrakter, med spesiell oppmerksomhet i noen av studiene blir betalt for å bufotoxin, en padde hud ekstrakt, og kurorinone, et ekstrakt av roten av Sophorae flavescentis anlegget. En komplett liste over urter som brukes i studiene chronicled kan bli funnet på UC Berkeley webområde for medisinsk epidemiologi funnet i ressursene nedenfor.