Digidexo.com

Hoste og Acid Reflux

Hoste og Acid Reflux


Acid reflux er en tilstand som rammer mange menn og kvinner. Hoste er en tilstand som kommer med sure oppstøt, og hvis du behandler en, vil den andre bli behandlet også. Mange forskjellige typer hostedempende midler er tilgjengelig, med mange av de beste behandlingene 'ingredienser allerede oppholder seg innenfor rammen av ditt hjem.

Hoste og Acid Reflux

Hvitløk hostesaft

•  Finhakk en halvkilo og en halv av hvitløk og plassere den i en Quart krukke. Hvitløk regnes som et mirakel arbeidstaker når det kommer til både fordøyelses og hoste problemer.

•  Dekk til hvitløk helt med honning. Dette vil fungere som sirup for hostemedisin. Honning naturlige helbredende evne vil følge din hals og berolige mageslimhinnen som er utvilsomt plaget av syre buildup i magen.

•  Stram Quart jar lokket så mye som mulig for å sikre at ingen luften er tillatt i. Mindre luft som er i glasset, jo bedre, som mer press vil bli opprettet, slik at for den beste marinaden av hvitløk og honning.

Plasser concoction i kjøleskapet i minst 24 timer for å marinere. Ideelt sett ville du ønsker å la det marinere i ca to uker, men hvis hosten er virkelig bekymringsfullt, trenger du ikke ha den slags tid å miste.

Ta en teskje av blandingen når du våkner om morgenen. Dette vil lindre både hoste og brenning som syre kan forårsake refluks.

Hint

  • Jo lenger du lar sirup marinaden, jo bedre vil det fungere.
  • Pass på å bruke ferske råvarer.