Digidexo.com

Cyanotisk medfødt hjertesykdom Symptomer

Cyanotisk medfødt hjertesykdom er i hovedsak en defekt finnes i hjertet som var til stede på tidspunktet for fødselen. Denne defekten påvirker den måten som hjertet til slutt fungerer, minske nivået av oksygen i blodet enn det som normalt ville bli sett i et barn med en fullt fungerende hjerte. Denne tilstanden kan føre med seg en rekke forskjellige symptomer som er avhengig av den type av hjertefeil som barnet er født.

Cyanose

Den vanligste symptom på cyanotisk medfødt hjertesykdom er cyanose, som er en bluing av huden på grunn av den reduserte oksygennivået i blodet.

Kortpustethet

Cyanotisk medfødt hjertesykdom kan også forårsake en person til å lide av en kortpustethet eller en følelse av å være omstendelig.

Fatigue

Mange mennesker som lever med cyanotisk medfødt hjertesykdom kan også oppleve noen grad av tretthet. Igjen vil dette være på grunn av den reduserte oksygennivået i blodet.

Appetitt og vekt

En rekke personer med cyanotisk medfødt hjertesykdom vil ofte ha en dårlig appetitt, så å si. Denne mangelen på appetitt vil uunngåelig påvirke hvordan en person gevinster vekt eller holder vekten.

Irritabilitet

Noen mennesker med cyanotisk medfødt hjertesykdom vil begynne å manifestere symptom på irritabilitet. Dette kan være en reaksjon på resultatet av symptomer eller en reaksjon på nivået av oksygen i blodet, men det er vanlig å over dette symptom da en hjertefeil er tilstede.

Svette

Spedbarn som har cyanotisk medfødt hjertesykdom kan faktisk vise symptom på svette uten noen åpenbar grunn. Dette vil for det meste skje mens de spiser og sykepleie.