Digidexo.com

1400 Calorie Diet Menyer

Etter en 1400-kalori-en-dagers diett kan hjelpe deg å miste overflødig vekt, men det tar litt nøye planlegging. Planlegg måltidene på forhånd, spesielt når du er ny på slanking. Etter en stund, vil du begynne å lære hvilke matvarer du kan spise og likevel holde seg innenfor 1400-kalori grensen. Lag noen 1400-kalori-diett menyer for å komme deg gjennom de første par ukene, og hjelpe deg med å planlegge din handleliste.

Calorie Distribusjon

Bestem deg for hvordan du vil dele din kalori tildeling i løpet av dagen. Hvis du spiser en 700-kalori frokost, vil du ikke ha mange kalorier igjen for resten av dagen, og vil ende opp med følelsen sulten.

Prøv å dele de 1400 kalorier med antall måltider du har tenkt å spise på en dag. Hvis du vil spise bare tre måltider, så hvert måltid bør inneholde ca 465 kalorier. En dagsmeny på denne planen kan være et egg, ost og skinke omelett på en ristet engelsk muffin til frokost, en salat med kylling til lunsj og spaghetti med en lav-fett kjøttsaus til middag.

Du kan også spise fem mindre måltider av 280 kalorier eller tre 400-kalori måltider med to 100-kalori snacks. Spise litt i løpet av dagen kan hjelpe deg å holde full. For eksempel, ta en kopp frokostblanding med en halv kopp skummet melk og tre jordbær til frokost, en bolle med suppe med fire stk saltet kjeks til lunsj, grillet kylling og grønne bønner til middag, og et eple og gulrot pinner med hummus for en snack.

Porsjonene

En viktig del av planleggingen av en 1400-kalori-menyen er å måle porsjonsstørrelser. Tro ikke at du kan bare øyeeple en del. Spesielt når den først kommer i gang, må du bruke målekopper. For eksempel kan en kopp med frokostblanding være bare 100 kalorier, men en faktisk bolle full av frokostblanding kan være to eller tre kopper --- dobling kaloriene du trodde du skulle spise. I tillegg må du ta hensyn til servering størrelse oppført på boksen. Noen korn har en servering størrelse på bare en halv kopp.

I situasjoner der du kanskje ikke er i stand til å måle porsjonsstørrelser, bruk en bevist estimeringsteknikk. Ifølge American Cancer Society, bør en del av kjøtt være omtrent på størrelse med en kortstokk, bør en del av pasta være omtrent på størrelse med en tennisball og en middels potet er omtrent på størrelse med en mus. Du kan spise så mange rå grønnsaker som du vil.

Kalorifattig Snacks

Finne kalorifattig snacks som du liker er nøkkelen til å redusere sult og bor innenfor dine kalori grenser. Hvis du vil ha en godbit, kan du prøve 100-kalori pakker av din favoritt snack. De fleste friske frukter og grønnsaker også gjøre gode valg for lav-kalori snacks, og de holder deg mett lenger fordi de inneholder fiber. Et par knekkebrød med et stykke fettfattig ost er også et godt valg. Når du kombinerer lav-kalori snacks med sunne måltider, er det lettere å holde seg til dietten din.