Digidexo.com

Potente naturlig rettsmidler for å kurere Gas, dårlig fordøyelse, og halsbrann

Mage problemer som gass, dårlig fordøyelse, og halsbrann kan være svært belastende. Hvis over-the-counter medisiner bare ikke fungerer eller du er bekymret mysteriet ingrediensene i disse produktene, kan du prøve noen naturlig hjemme rettsmidler. Mange naturlige rettsmidler for mageproblemer kan handle raskt for å løse problemet, og sette din fordøyelse tilbake på sporet uten noen irriterende bivirkninger.

Rettsmidler for Gas

Det er nok av naturlig rettsmidler for gass og luftsmerter. Et effektivt middel kan være laget av et glass vann, 1 ts. revet ingefær, litt av lime juice, og litt honning for smak. Te laget kamille, peppermynte, eller fersken blader finnes andre alternativer. Også prøve å spise litt frisk persille etter et måltid når gass oppstår eller drikke en kullsyreholdig vann drikke.

Rettsmidler for dårlig

Hvis du opplever dårlig fordøyelse, prøve å drikke et halvt glass ananasjuice. Dette bør få fordøyelseskanalen tilbake i rekkefølge. Også prøve å blande litt vann med 2 ts. av honning og 1 ts. hver av ingefær og sitronsaft. En annen nyttig middel for dårlig innebærer å blande ca 1 ts. natron med litt vann og drikker den. Vær forsiktig med dette, men fordi natron er svært høy i salt. Å drikke en kopp ingefær te etter et måltid kan også hjelpe i riktig fordøyelse.

Rettsmidler for halsbrann

Halsbrann er ganske smertefullt, så rask lindring er viktig når du velger et hjem rette. En kraftig middel er å holde et par ferske hvitløksfedd i en bit av eple cider eddik i kjøleskapet. Hvitløk er en god antiseptisk og kan bidra til å drepe eventuelle bakterier som kan forårsake gastritt, mens eple cider eddik kan bidra til å gjenopprette en sunn pH balanse til magen. Når du føler deg halsbrann kommer på, drikke litt eddik for rask lindring.

Andre naturlige alternativer for å lindre halsbrann inkluderer chewable papaya tabletter (tilgjengelig i helsekostbutikker), lakris te og kamille te.